GS Vápn.Hořč.Zin.Prem.tbl.100+30 dárek 2021 ČR/SK

Doplněk stravy

Zesílené složení minerálů a vitaminů obohacené o vitaminy D3, B6, K1 a biotin pro zdravé kosti, vlasy, pokožku, nehty a správnou imunitu. více

Produkt není dostupný

Zesílené složení minerálů a vitaminů obohacené o vitaminy D3, B6, K1 a biotin pro zdravé kosti, vlasy, pokožku, nehty a správnou imunitu. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"GS Vápn.Hořč.Zin.Prem.tbl.100+30 dárek 2021 ČR/SK"

Doplněk stravy GS Vápník hořčík, zinek Premium obsahuje zvýšenou dávku minerálů obohacených o vitamín D3, B6, K a biotin.

Použití

Vitamín B6 přispívá k normální činnosti imunitního systému. Vitamín K a Vitamín D3 přispívají k udržení normálního stavu kostí. Zinek přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a rovněž Zinek přispívá k udržení normálního stavu vlasů. K normálnímu stavu kostí přispíva i Mangan. Meď přispívá k normální činnosti nervové soustavy. Hořčík přispívá k normální činnosti svalů a nervové soustavy. Vápník přispívá k udržení normálního stavu kostí. Biotin přispívá k udržení normálního stavu pokožky a k udržení normálního stavu vlasů.

Doporučujeme užívat 1-2 tablety denně během jídla, děti od 3 let 1 tableta denně.

Složení

Jedna tableta obsahuje: Vápník 400 mg (50 %*) , Hořčík 155 mg (41 %*), Zinek 5 mg (50 %*), Mangan 1 mg (50 %*), Měď 0,5 mg (50 %*), Vitamin K1 45 mcg (60 %*), Vitamin B6 0,7 mg (50 %*), Vitamin D3 2,5 mcg (50 %*), Biotin 50 mcg (100 %*).

*RHP - referenční hodnota příjmu.

Dále produkt obsahuje: Uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, plnidlo (mikrokrystalickou celulózu, maltodextrin, sodnou sůl karboxymethylcelulózy), oxid zinečnatý, protispékavou látku (stearan hořečnatý), glukonan měďnatý, síran manganatý, potahovací látku (hydroxypropylmethylceluózu, mastek), barvivo, pyridoxin hydrochlorid, biotin, fytomenadion, cholekalciferol.

Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.

Balení obsahuje 130 tablet.

Upozornění

Není určeno pro děti do 3 let.

Značka GS
Výrobce GREEN SWAN
Kód produktu: MD382902
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 4633146
Netto 279 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.