Caffit tbl.60

Doplněk stravy

Caffit tablety proti únavě - doplněk stravy s jedinečným složením aktivních látek k zlepšení koncentrace a paměti. Díky komplexnímu složení obohaceném o vitamíny a minerály napomáhá předcházet útlumu a vyhoření. více

Produkt není dostupný

Caffit tablety proti únavě - doplněk stravy s jedinečným složením aktivních látek k zlepšení koncentrace a paměti. Díky komplexnímu složení obohaceném o vitamíny a minerály napomáhá předcházet útlumu a vyhoření. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Caffit tbl.60"

Působení přípravku na organismus je dáno komplexem účinných látek.  Obsah hořčíku a zinku má vliv na nervovou činnost a snižuje riziko stresu.  Kofein stimuluje srdeční činnost.  Extrakt z eleutherococcu (eleutherococcus senticocus) harmonizuje všechny tělesné funkce, zvyšuje aktivitu a oddaluje únavu, zvyšuje schopnost mimosmyslového vnímání.  Přípravek obsahuje 11 vitaminů, z nichž např. betakaroten podporuje správnou funkci zraku.

Použití

Vhodný pro řidiče, manažery, jako prostředek k zostření vnímání a oddálení noční únavy, studující a osoby s vysokou psychickou zátěží.

Není vhodný pro kardiaky, děti do 3 let, těhotné ženy a osoby citlivé na kofein.

Doporučená denní dávka by neměla přesáhnout 15 tablet.

Složení

Cukr, glukózový sirup, rostlinný tuk, modifikované mléko, instantní káva, laktát hořečnatý, laktát zinečnatý, maltodextrin, vitaminová směs, kofein, extrakt eleutherococcu, stearát hořečnatý.

Pantothenan vápenatý 20 mg, sacharidy 22,8 g, kyselina listová 420 mikrogramů, betakaroten A 0,8 mg, vitamin E 51 mg, vitamin C (kyselina askorbová) 180 mg, biotin 390 mikrogramů, vitamin B1 (thiamin) 3,6 mg, hořčík 140 mg, vitamin B2 (riboflavin) 164,5 mg, zinek 50 mg, niacin (kyselina nikotinová) 46 mg, kofein 140 mg, vitamin B6 (pyridoxin) 4,6 mg, extrakt eleutherococcu 300 mg, vitamin B12 (kyanokobalamin) 11 mikrogramů v 1 balení (40 tablet).

Energetický obsah 467 kJ.

Velikost balení

20 a 60 tablet.

Značka Caffit
Výrobce SIMPLY YOU
Kód produktu: MD253483
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 8594027710391
Netto 70 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.