Walmark Prostenal Control 70+20tbl Promo 2021

Doplněk stravy

Prostenal Control kombinuje dobře zdokumentované a tradičně užívané rostlinné extrakty a živiny, které podporují celkové zdraví prostaty. Udržuje správnou funkci močových cest a má také příznivý vliv na sexuální aktivitu a výkonnost. více

Produkt není dostupný

Prostenal Control kombinuje dobře zdokumentované a tradičně užívané rostlinné extrakty a živiny, které podporují celkové zdraví prostaty. Udržuje správnou funkci močových cest a má také příznivý vliv na sexuální aktivitu a výkonnost. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Walmark Prostenal Control 70+20tbl Promo 2021"

Prostenal CONTROL kombinuje tradičně užívané rostlinné extrakty a živiny, u nichž je dlouhodobě zdokumentován pozitivní vliv na prostatu, vylučovací funkci a celkové mužské zdraví.

Saw palmetto - je doporučovaná přírodní pomoc pro udržení zdravé prostaty a normálního proudu moči.
Kopřiva dvoudomá - podporuje správnou funkci močového ústrojí a ledvin.
Zinek - přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi a k normální plodnosti a reprodukci. Hraje roli v procesu buněčného dělení a přispívá k ochraně buněk před poškozením volnými radikály.
Kotvičník zemní - je přírodní stimulant, který tělu dodává přirozenou vitalitu a zároveň pomáhá podporovat normální průtok moči.
Vitamín B6 - přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Pomáhá také při regulaci hormonální činnosti.
Vitamín D3 - se podílí na procesu buněčného dělení a podporuje imunitní systém.


Použití:
1 tableta denně, nejlépe po jídle. Pro optimální účinek užívejte dlouhodobě.


Složení:
saw palmetto extrakt, kopřiva dvoudomá extrakt, látky protispékavé (celulosa, uhličitan vápenatý, oxid křemičitý, talek, stearát hořečnatý), kotvičník zemní extrakt, citrát zinečnatý, stabilizátory (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, hydroxypropyl methylcelulosa, hydroxypropylcelulosa), barviva (oxid titaničitý, indigotin), cholekalciferol, trygliceridy, pyridoxin hydrochlorid


Velikost balení:
90 tablet


Upozornění:
Nevhodné pro děti. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy.


Skladování:
V suchu a temnu, při teplotě do 25 °C. Ukládat mimo dosah dětí.

Výrobce WALMARK
Kód produktu: MD372780
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Walmark
Kód PDK 3966364
Netto 176 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.