Walmark Chole-Pro 30tob

Doplněk stravy

Vysoce kvalitní produkt poskytuje jedinečné složení a formát kombinující vědecky podložené přírodní ingredience a nejmodernější technologie. více

Produkt není dostupný

Vysoce kvalitní produkt poskytuje jedinečné složení a formát kombinující vědecky podložené přírodní ingredience a nejmodernější technologie. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Walmark Chole-Pro 30tob"

Chole PRO představuje snadno polykatelné tobolky obsahují dvě hlavní složky - monakolik K a rybí olej. Monakolinu K je velmi citlivý na přítomnost kyslíku, proto je nezbytné chránit ji před oxidací a možným poškozením.

Vnější tobolka je vyrobena z materiálu, který zabraňuje pronikání kyslíku do tobolky (a také chrání rybí olej). Rybí olej uvnitř tobolky je další ochranou granulí s monakolinem K před kyslíkem. Mikro-granulky jsou pokryty speciální vrstvou, která zabraňuje kyslíku proniknout dovnitř k monakolinu K.

Monakolin K - z červené fermentované rýže přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi
Rybí olej - obsahuje vysoké množství omega-3 nenasycených mastných kyselin – eikosapentaneové kyseliny (EPA) a dokosahexaenové kyseliny (DHA)
EPA a DHA - pomáhají udržet zdraví srdce a přispívají k jeho normální funkci

Použití:
1–2 tobolky denně. Nejlépe během jídla nebo po jídle, zapít tekutinou. Příznivého účinku je dosaženo při denním příjmu 250 mg EPA a DHA a 10 mg monakolinu K z červené fermentované rýže. Pro maximální podporu užívejte pravidelně každý den.

Složení:
olej, látka protispékavá (celulosa), Monascus purpureus extrakt (obsahuje monakolin K), stabilizátory (hydroxypropyl methylcelulosa, polyvinylpyrolidon)

Denní dávka obsahuje (1 tobolka):
rybí olej s obsahem Omega-3 nenasycených mastných kyselin (18 % EPA, 12 % DHA) 357,0 mg a Monakolin K 5,0 mg

Velikost balení:
30 tobolek

Upozornění:
Nevhodné pro děti, mládež, těhotné a kojící ženy. Nevhodné pro osoby užívající hypolipidemika (léky na snížení hladiny cholesterolu v krvi) a osoby s onemocněním ledvin, jater a se svalovými poruchami. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Skladování:
V suchu a temnu, při teplotě do 25 °C. Ukládat mimo dosah dětí.

Výrobce WALMARK
Kód produktu: MD354156
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Walmark
Kód PDK 3730448
Netto 44 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.