REPROMAN cps.60

Doplněk stravy

Reproman je doplněk stravy ve formě kapslí, který je určen pro muže. Kapsle obsahují rostlinné extrakty (kotvičníku zemního, macy, jinanu dvoulaločného) a jsou obohaceny o vitaminy a minerály (koenzym Q10, zinek, selen, vitamin E, vitamin C a vitaminy skupiny B. více

Dočasně nedostupné

425 Kč

Reproman je doplněk stravy ve formě kapslí, který je určen pro muže. Kapsle obsahují rostlinné extrakty (kotvičníku zemního, macy, jinanu dvoulaločného) a jsou obohaceny o vitaminy a minerály (koenzym Q10, zinek, selen, vitamin E, vitamin C a vitaminy skupiny B. více

Prosím informujte mne, jakmile produkt bude opět k dispozici.

Vyplněním svých údajů do formuláře a kliknutím na tlačítko "Pokračovat" berete na vědomí podmínky ochrany osobních údajů.

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Informace o produktu:
"REPROMAN cps.60"

Reproman je doplněk stravy ve formě kapslí, který je určen pro muže. Kapsle obsahují rostlinné extrakty (kotvičníku zemního, macy, jinanu dvoulaločného) a jsou obohaceny o vitaminy a minerály (koenzym Q10, zinek, selen, vitamin E, vitamin C a vitaminy skupiny B.

Kotvičník zemní přispívá k normální funkci pohlavních orgánů, k normální hormonální aktivitě, k normálnímu stavu pokožky a k normální činnosti svalů.

Řeřicha peruánská (Maca) přispívá k normálnímu fyzickému a duševnímu zdraví, vytrvalosti a vitalitě, také přispívá k normální plodnosti. 

Jinan dvoulaločný přispívá k normální funkci oběhové soustavy, k normální paměti a koncentraci.

Zinek přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi, k normální plodnosti a reprodukci.

Selen přispívá k normální spermatogenezi a k normální funkci imunitního systému.

Vitaminy C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Vitamin B1 přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a k normální činnosti srdce.

Vitamin B2 přispívá k udržení normálního stavu sliznic a k normální funkci červených krvinek.

Vitamin B3 přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a k normální funkci nervové soustavy.

Vitamin B5 přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální syntéze a metabolismu steroidních hormonů, vitaminu D a některých neurotransmiterů.

Vitamin B6 přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a k regulaci hormonální aktivity.

Vitamin B7 přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a k normální činnosti nervové soustavy.

Vitamin B12 přispívá k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání a podílí se na procesu dělení buněk.

Kyselina listová je ve vodě rozpustný vitamin ze skupiny B vitaminů. Vlivem tepelného zpracování potravin se obsah tohoto vitaminu vytrácí, a proto je velmi vhodné jej doplňovat i formou vitaminových doplňků stravy.

Použití 

Reproman se doporučuje užívat 1 kapsle 2x denně (ráno a večer).

Kapsle spolkněte celé, nekousejte je.

Složení

Složení: sojový olej, žeatina, kokosový olej, zvlhčující látka glycerol, extrakt maca 10:1 (Lepidium meyenii, ořen), kyselina askorbová, koenzym Q10, extrakt ginkg biloba 24/6 (Ginkgo biloba, list), palmový olej, zahušťovadlo včelí vosk, emulgátor sójový lecitin, oxid zinečnatý, DL-alfa tokoferolacetát, nikotinamid, extrakt kotvičníku zemního 80:1 (Tribulus terrestris, plod), seleničitan sodný, D-panthenan vápenatý, kyanokobalamin, pyridoxin-hydrochlorid, riboflavin, thiamin-hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, barviva E141 a E171, voda čištěná.

Složení 1 kapsle: Kotvičník zemní 500 mg, Maca 500 mg, Vitamin C 40 mg (50 %*), Koenzym Q10 30 mg, Ginkgo biloba (24/6) 30 mg, Vitamin B3 8 mg (50 %*), Zinek 7,5 mg (75 %*), Vitamin E 6 mg (50 %*), Vitamin B5 3 mg (50 %*), Vitamin B2 0,7 mg (50 %*), Vitamin B6 0,7 mg (50 %*), Vitamin B1 0,55 mg (50 %*), Kyselina listová 200 mcg (100 %*), Vitamin B7 (50 %*), Selen 20 mcg (36 %*), Vitamin B12 (50 %*).

*RHP - referenční hodnota příjmu.

Velikost balení

Balení obsahuje 60 kapslí.

Upozornění

Přípravek je určen pro dospělé muže. Vzhledem k obsahu Ginkgo biloba (jinan dvoulaločný) může snižovat srážlivost krve.

Výrobce ZM-TECH
Kód produktu: MD288334
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Reproman
Kód PDK 2830983
Netto 43 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.