Sunar gravimilk s přichutí čokoláda 300g (NOVÝ)

Doplněk stravy

Sunar gravimilk – rozpustný mléčný nápoj v prášku obohacený o vitaminy a minerální látky - zdravá budoucnost pro matku a její miminko. Sunar gravimilk se připraví snadno a rychle pouhým přidáním vody. více

Produkt není dostupný

Sunar gravimilk – rozpustný mléčný nápoj v prášku obohacený o vitaminy a minerální látky - zdravá budoucnost pro matku a její miminko. Sunar gravimilk se připraví snadno a rychle pouhým přidáním vody. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Sunar gravimilk s přichutí čokoláda 300g (NOVÝ)"

Sušený mléčný nápoj v rychlorozpustné formě.  Jeho složení plně odpovídá požadavkům na exponované období v životě ženy-matky.  Základní surovinou je plnotučné mléko zaočkované čistou mlékařskou kulturou, která produkuje vitamin B12 a folacin v jejich přirozené formě.  Za těchto okolností jsou oba vitaminy lépe využívány než při podávání ve farmaceutických preparátech.

Obsahuje bílkoviny s optimální skladbou aminokyselin.  Již ve 2. měsíci těhotenství stoupá několikanásobně nárok na bílkoviny, které jsou nezbytné pro zajištění normálního růstu plodu, pro vývoj placenty, změny dělohy a prsů.  Přídavek kyseliny listové je nezbytný pro tvorbu buněk, optimální funkci nervového systému a kostní dřeně.  Má ochranný vliv na vznik defektů jako například rozštěpové vady.  Vápník, jehož potřeba stoupá v těhotenství o 400 mg denně, je využíván především k výstavbě skeletu plodu a k eliminaci jeho případného úbytku.  Zinek je důležitý pro správný základ orgánů a pro vývoj a růst plodu.  Podporuje využití některých vitaminů a je důležitý pro zdraví kůže a vlasů.  Jod je důležitý pro správný mentální vývin a vývoj nervového systému novorozence.  Dále obsahuje železo, jehož zvýšenou potřebu v době těhotenství není většinou možno pokrýt z běžné stravy.

Použití

Sušený nápoj pro těhotné a kojící ženy.  Konzumací přípravku je možné předejít nepříznivému působení nesprávné výživy v těhotenství, jak na zdravotní stav ženy, tak na vývoj a zdravotní stav dítěte.  Pravidelná konzumace přispívá k regulaci tvorby červených a bílých krvinek v těle, a tím ke zvýšení imunitního systému lidského organismu.

Složení

Vitamin A (retinol) 175 mikrogramů, vitamin B1 (thiamin) 0,38 mg, vitamin B2 (riboflavin) 0,4 mg, vitamin B6 (pyridoxin) 0,55 mg, vitamin B12 (kyanokobalamin) 0,25 mikrogramů, vitamin C (kyselina askorbová), vitamin E (tokoferol alfa) 2,5 mg, kyselina listová 100 mikrogramů, pantothenan vápenatý 2,5 mg, niacin (kyselina nikotinová) 4,5 mg, biotin (vitamin H) 40 mikrogramů, vápník 375 mg, fosfor 0,3 g, magnézium 41 mg, železo 6,8 mg, zinek 1,9 mg, jod 75 mikrogramů v 0,5 l.

Velikost balení

300 g.

Výrobce HERO
Kód produktu: MD363092
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Sunar
Kód PDK 3866960
Netto 300 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.