The Simpsons Multivitamin tbl.eff.20

Doplněk stravy

Šumivé tablety s obsahem kombinace jedenácti důležitých vitaminů určené k přípravě nápoje s lahodnou příchutí maliny. Pro děti od 3 let. více

Produkt není dostupný

Šumivé tablety s obsahem kombinace jedenácti důležitých vitaminů určené k přípravě nápoje s lahodnou příchutí maliny. Pro děti od 3 let. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"The Simpsons Multivitamin tbl.eff.20"

Doplněk stravy The Simpsons Multivitamin obsahuje kombinaci vitaminů volených podle potřeb dětského organizmu. Doplněk stravy  je obohacen o vápník, který s vitaminem D3 přispívá k udržení optimálního stavu kostí a zubů. Vitaminy skupiny B, vitaminy C a E přispívají k optimální funkci imunitního systému, normální činnosti nervové soustavy a ochraně před oxidativním stresem. Vitamin D3 přispívá k udržení optimálního stavu kostí a zubů, normálnímu vstřebávání vápníku a normální hladině vápníku v krvi.

Použití

Děti od 3 let užívají 1/2 tablety denně.

Dospělí a děti od 10 let užívají 1 tabletu denně.

Tabletu rozpusťte ve 200 ml vody.

Složení

Jedna tableta obsahuje: biotin 25 ug, vitamin B1 0,55 mg, vitamin B2 0,7 mg, vitamin B6 0,7 mg, vitamin B12 1,25 ug, nikotinamid 8 mg, kyselina pantotenová 3 mg, kyselina listová 100 ug, vitamin C 40 mg, vitamin E 6 mg, vitamin D3 2,5 ug, vápník 20 mg.

Balení obsahuje 20 šumivých tablet.

Upozornění

Není určeno pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávat mimo dosah dětí!

Značka The Simpsons
Výrobce VITAR
Kód produktu: MD336633
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 3404648
Netto 106 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.