Müllerovy želatinové multivitamínky 60ks

Doplněk stravy

Müllerovy želatinové multivitamínky jsou želatinové bonbóny bez cukru s vysokým obsahem vitaminů s chutí lesních plodů, pomeranče a citrónu. více

Produkt není dostupný

Müllerovy želatinové multivitamínky jsou želatinové bonbóny bez cukru s vysokým obsahem vitaminů s chutí lesních plodů, pomeranče a citrónu. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Müllerovy želatinové multivitamínky 60ks"

Müllerovy želatinové multivitamínky je doplněk stravy se sladidly ve formě měkkých žvýkacích bonbónů s chutí lesních plodů, pomeranče a citrónu. Obsahuje komplex vitaminů a minerálů.

Použití

Jód, vitaminy B1, B2, B6, B12, C, biotin přispívají k normálnímu energetickému metabolismu a k normální činnosti nervové soustavy. Vitaminy B2, B6, B12, C přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. Vitaminy B2, C, E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. Vitaminy B6, B12, C, A, D přispívají k normální funkci imunitního systému. Vitamin D přispívá k udržení normálního stavu kostí, svalů a zubů. Je potřebný pro normální růst a vývin kostí u dětí. Biotin přispívá k udržení normálního stavu vlasů a normálnímu stavu sliznic a pokožky.

Doporučené dávkování pro děti od 3 let je 3 bonbony denně.

Složení

Jeden želatinový bonbón obsahuje Vitamin A 10 mg, Vitamin D 6 mg (7,5 %*), Vitamin E 6 mg (7,5 %*), Vitamin C 6 mg (7,5 %*), Thiamin (vitamin B1) 6 mg (7,5 %*), Riboflavin (vitamin B2) 6 mg (7,5 %*), Vitamin B6 6 mg (7,5 %*), Vitamin B12 6 mg (7,5 %), Biotin 6 mg (7,5 %*), Jód 2,5 mg.

* RHP - referenční hodnota příjmu

Balení obsahuje 60 ks. 

Upozornění

Není určeno dětem do 3 let.

Značka Dr. Müller
Výrobce MULLER PHARMA
Kód produktu: MD361457
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 3861789
Netto 171 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.