Celaskon Limetka tbl.mnd.30

Doplněk stravy

Celaskon limetka obsahuje vitamin C a rutin. Má svěží příchuť limetky; příjemnou formu žvýkacích tablet, které se v ústech postupně rozpouštějí; nabízí komfortní užívání vitaminu C, i když sklenice vody není na blízku více

Produkt není dostupný

Celaskon limetka obsahuje vitamin C a rutin. Má svěží příchuť limetky; příjemnou formu žvýkacích tablet, které se v ústech postupně rozpouštějí; nabízí komfortní užívání vitaminu C, i když sklenice vody není na blízku více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Celaskon Limetka tbl.mnd.30"

Obsahuje vitamin C se stejnou strukturou, jako je v ovoci, zelenině a jiných přírodních zdrojích.  Tablety jsou příjemné, limetkové chuti. Obsahuje sladidla.

Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, ochraně buněk před oxidativním stresem, ke snížení míry únavy a vyčerpání, normální psychické činnosti, normální činnosti nervové soustavy, normální tvorbě kolagenu pro normální funkci dásní, kůže a chrupavek.

Rutin patří mezi bioflavonoidy, přirozeně se vyskytuje například v pohance, chřestu nebo kůře citrusových plodů

Použití

1 tableta 1krát denně.

Složení

Produkt v jedné žvýkací tabletě obsahuje: Sladidlo (sorbitol), kyselinu L-askorbovou, L-askorban sodný, plnidlo (mikrokrystalickou celulózu), trihydrát rutosidu, regulátor kyselosti (kyselinu citronovou), leštící látku (stearan hořečnatý), sladidlo (xylitol), stabilizátor(xanthan), sladidlo (aspartam), barvivo(kurkumin), barvivo (brilantní modř), sladidlo (acetsulfam K), aroma.

Jedna žvýkací tableta obsahuje: Vitamin C 180 mg (225%*), Rutin 30 mg

*RHP- referenční hodnota příjmu

Velikost balení

30 tablet.

Upozornění

Přípravek není určen pro děti do 3 let. Nevhodné pro alergiky na rutin. Obsahuje zdroj fenylalaninu - nevhodné pro nemocné fenylketonurií. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

 

Značka Celaskon
Výrobce SANECA PHARMACEUTICALS
Kód produktu: MD262273
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 8594739017207
Netto 76 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.