GS Vitamin C1000 + šípky 100+20 tablet

Vitamin C v TIME-RELEASE tabletě s postupným uvolňováním. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. více

Dočasně nedostupné

295 Kč

Vitamin C v TIME-RELEASE tabletě s postupným uvolňováním. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. více

Prosím informujte mne, jakmile produkt bude opět k dispozici.

Vyplněním svých údajů do formuláře a kliknutím na tlačítko "Pokračovat" berete na vědomí podmínky ochrany osobních údajů.

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"GS Vitamin C1000 + šípky 100+20 tablet"

Vitamin C obohacený o přírodní sílu šípků. Ve speciální TIME-RELEASE tabletě s postupným uvolňováním. 

Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, k ochraně buněk před oxidativním stresem, ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální psychické činnosti, k normální činnosti nervové soustavy, k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci dásní, kostí, zubů, cév, chrupavek a kůže.

Použití

1 tableta denně

Složení:
Výživová složka v 1 tabletě: Vitamin C 1000 mg 1250 % RVH, Šípky 50 mg*, (RVH – referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých, * – RVH nebyla stanovena). Složení: Kyselina L-askorbová, plnidla (mikrokrystalická celulóza, hydroxypropylmetylcelulóza), šípky, potahovací látky (hydroxypropylmetylcelulóza, polyetylenglykol, polyvinylpyrrolidon, mastek, polyvinylalkohol), protispékavá látka (stearan hořečnatý), barvivo.

Velikost balení:
120 tablet

Upozornění:
Není určeno pro děti do 12 let. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.

Značka GS
Výrobce GREEN SWAN
Kód produktu: MD329252
Kód PDK 3272144
Netto 213 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.