Somat All in One Extra Mega 76 tabs

Drogerie

S tabletami do myčky Somat All in 1 Extra zažijete silnou a efektivní čisticí sílu. Rychle a účinně působící složení Somat All in 1 Extra odstraní i ty nejodolnější zaschlé skvrny, ale také skvrny od čaje a kávy. více

Produkt není dostupný

S tabletami do myčky Somat All in 1 Extra zažijete silnou a efektivní čisticí sílu. Rychle a účinně působící složení Somat All in 1 Extra odstraní i ty nejodolnější zaschlé skvrny, ale také skvrny od čaje a kávy. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Somat All in One Extra Mega 76 tabs"

S tabletami do myčky Somat All in 1 Extra zažijete silnou a efektivní čisticí sílu. Rychle a účinně působící složení Somat All in 1 Extra odstraní i ty nejodolnější zaschlé skvrny, ale také skvrny od čaje a kávy.

Tablety se rychle rozpouští. Somat All in 1 Extra tablety do myčky lze bezpečně použít na všechny talíře, sklenice, hrnky, láhve, stříbrné nádobí, příbory, hrnce a pánve vhodné do myčky. Tablety do myčky nezanechávají nežádoucí mýdlové zbytky. Somat All in 1 Extra tablety do myčky zanechají vaše nádobí a sklenice zářivě čisté po každém mycím cyklu.

Vlastnosti:

Silný čisticí účinek: Somat All in 1 Extra tablety do myčky odstraňují i ty nejodolnější zaschlé skvrny a zanechávají vaše nádobí vždy zářivě čisté a lesklé Bez předmáčení: Somat čisticí tablety do myčky odstraňují i odolné zbytky jídla nebo mastnotu Žádné zbytky: Somat All in 1 Extra tablety do myčky zanechávají všechny vaše talíře, příbory a sklenice zářivě lesklé. Nemusíte se bát zbytků! Na všechno nádobí: Tablety lze bezpečně použít na všechno nádobí, sklenice, láhve, hrnky, příbory, hrnce a pánve vhodné do myčky. Ve stejné mycí várce mohou být i kojenecké láhve a nádobí Proti zaschlým skvrnám - 76 tablet

Použití:

Návod k použití: 1 tableta pro všechny druhy znečištění. Somat All in 1 Extra tablety účinkují bez přidání soli a oplachovače do tvrdosti vody 21°dH, i když kontrolka Vaší myčky ukazuje na chybějící sůl nebo oplachovač (údaje o tvrdosti vody žádejte u dodavatele vody). Pokud máte tvrdší vodu než 21°dH nebo pozorujete na nádobí či v myčce stopy vodního kamene, přidejte sůl a/nebo oplachovač v nezbytném množství. Snadné použití: Vložte nevybalenou tabletu (fólie je rozpustná ve vodě) do oddílu dávkovače pro mycí prostředek. Nevkládejte do koše na příbory nebo do dávkovače soli. Důležité: Somat All in 1 Extra vykazuje účinné výsledky čištění dokonce i když kontrolka soli nebo oplachovače svítí. V obou případech je zachována oplachovací funkce i změkčení vody. Oplachovač a/nebo sůl můžete vždy dodatečně přidat k jakémukoli mycímu cyklu.

Upozornění:

Tablety do automatických myček na nádobí. Varování. Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.

Skladování:

Uchovávejte při teplotě +5 až + 40°C. Spotřebujte nejlépe do 2 let od data výroby.

Složení:

5-15% bělicí činidla na bázi kyslíku, fosfonáty, polykarboxyláty, <5% neiontové povrchově aktivní látky, Enzymy, Parfémy (benzyl alcohol, limonene)

Balení:

1383.2g e

Výrobce Henkel
Kód produktu: MD385874
Druh zboží: Drogerie
Značka: Somat
Kód PDK 9000101374711
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.