PERSIL Gel Color 20praní

Drogerie

Persil Active Gel - Prací gel pro perfektní výsledek i při nízkých teplotách Persil Active Gel je prací prostředek, který zajistí dokonalou a hygienickou čistotu vašeho prádla. Odstraňuje i ty nejodolnější skvrny a zároveň je šetrný k oblečení. více

Produkt není dostupný

Persil Active Gel - Prací gel pro perfektní výsledek i při nízkých teplotách Persil Active Gel je prací prostředek, který zajistí dokonalou a hygienickou čistotu vašeho prádla. Odstraňuje i ty nejodolnější skvrny a zároveň je šetrný k oblečení. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"PERSIL Gel Color 20praní"

Persil Active Gel - Prací gel pro perfektní výsledek i při nízkých teplotách Persil Active Gel je prací prostředek, který zajistí dokonalou a hygienickou čistotu vašeho prádla. Odstraňuje i ty nejodolnější skvrny a zároveň je šetrný k oblečení.

Díky technologii Deep Clean Plus, efektivně odstraňuje i odolné skvrny tím, že proniká hluboko do textilních vláken. Pomocí Active Fresh efektu udržuje v oblečení dlouhotrvající svěží vůni čerstvě vypraného prádla. Navíc pečuje o textilní vlákna a udržuje barvy vašeho prádla zářivé. Persil Active Gel je účinný i při praní na nízké teploty: už od 20 °C. Chrání nejen vaše oblečení, ale i planetu: Prací gel Persil dodáváme ve 100% recyklovatelném obalu, který šetří životní prostředí.

Persil už více než 100 let vyrábí vysoce kvalitní prací prostředky, díky kterým barvy neblednou a bílé oblečení září. Naše oddanost řemeslu z nás udělala značku, kterou si lidé spojují s kvalitními výrobky a spolehlivými výsledky. Chceme i nadále vítězit nad odolnými skvrnami - a zároveň se chovat šetrně k naší planetě.

Výhody produktu:
- Perfektní čistota i při nízkých teplotách
- Účinné odstranění skvrn
- Dlouhotrvající svěžest
- 100% recyklovatelná láhev.

Vlastnosti:

Čistí do hloubky: Díky technologii Deep Clean Plus proniká vysoce účinný prací gel Persil hluboko do vláken a odstraňuje i ty nejodolnější skvrny Dlouhotrvající svěžest: Díky Active Fresh efektu zůstane prádlo dlouho svěží a voňavé, jako právě vyprané Zářivé barvy: Vysoce kvalitní složení pracího gelu Persil se postará nejen o dokonalou čistotu prádla, ale také o to, že barvy zůstanou zářivé a nevyblednou ani po několika vypráních Šetrný k vláknům: Prací gel Persil účinně odstraňuje skvrny a zároveň je šetrný k látkám Udržitelné balení: Abychom nezatěžovali životní prostředí, je prací gel Persil dodáván ve 100% recyklovatelné lahvi. Po použití obal vyhoďte do tříděného odpadu Persil Active Gel poskytuje perfektní výsledek praní 100% recyklovatelné balení

Použití:

Dávkování viz obal. Nepoužívejte na vlněné a hedvábné textilie.

Upozornění:

Persil Active Gel Color. Prací prostředek. Varování. Dráždí kůži. Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné rukavice / ochranné brýle. PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc / ošetření.

Skladování:

Spotřebujte nejlépe do 3 let od data výroby.

Složení:

5-15% neiontové povrchově aktivní látky, aniontové povrchově aktivní látky, <5% mýdlo, fosfonáty, Enzymy, Parfémy (limonene)

Balení:

1.00l e

Výrobce Henkel
Kód produktu: MD385836
Druh zboží: Drogerie
Značka: Persil
Kód PDK 9000101317695
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.