Persil Eco Power Bars Color prací tablety na barevné prádlo 24 praní/dávek

Drogerie

Persil Eco Power Bars: Účinný a do hloubky čisticí prací prostředek Persil Power Bars je inovovaný prášek slisovaný do formy tablet ve 100% biologicky odbouratelném obalu. Balení je z recyklovaného papíru a obsahuje až o 97% méně plastu*, a zároveň spolehlivě poskytuje 100% sílu Persil. více

Produkt není dostupný

Persil Eco Power Bars: Účinný a do hloubky čisticí prací prostředek Persil Power Bars je inovovaný prášek slisovaný do formy tablet ve 100% biologicky odbouratelném obalu. Balení je z recyklovaného papíru a obsahuje až o 97% méně plastu*, a zároveň spolehlivě poskytuje 100% sílu Persil. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Persil Eco Power Bars Color prací tablety na barevné prádlo 24 praní/dávek"

Persil Eco Power Bars: Účinný a do hloubky čisticí prací prostředek Persil Power Bars je inovovaný prášek slisovaný do formy tablet ve 100% biologicky odbouratelném obalu. Balení je z recyklovaného papíru a obsahuje až o 97% méně plastu*, a zároveň spolehlivě poskytuje 100% sílu Persil.

Persil Eco Power Bars, které dodávají oblečení hloubkovou čistotu a dlouhotrvající svěžest, nabízejí spotřebitelům osvědčenou kvalitu pracího prostředku Persil v udržitelnějších a kompaktnějších baleních. Každé balení obsahuje 24 pracích tablet, které jsou jednotlivě zabaleny ve vodě rozpustné fólii, proto se snadno používají, dávkují, jsou praktické a přenosné. Ochranný obal kolem tablet je rozpustný ve vodě a je plně biologicky rozložitelný, takže jej před praním není nutné odstraňovat. Návod k použití: Jednoduše položte Persil Eco Power Bar do zadní části bubnu pračky a vložte prádlo. Prací prostředek na oblečení Persil Eco Power Bar lze použít při všech teplotách vody, včetně studené vody. Dávkování: Umístěte jednu tabletu při normálním plnění praní (pro měkkou nebo středně tvrdou vodu) a dvě tablety pro velké objemy prádla nebo silně znečištěné oblečení (pro tvrdou vodu). Užijte si účinnou prací sílu Persil udržitelnějším způsobem!

Stručný přehled výhod produktu:
- Balení je z recyklovaného papíru a obsahuje až o 97% méně plastu* a je recyklovatelný v toku odpadního papíru
- 100% síla Persil: proniká hluboko do vláken, aby odstranil skvrny a oblečení bylo zářivé čisté
- Prací prostředek ve formě praktických předdávkovaných tabletách
- Dlouhotrvající svěží vůně *Na prací dávku ve srovnání s balením od tekutého pracího prostředku.

Vlastnosti:

ECO balení - Obal Persil Eco Power Bars obsahuje až o 97% méně plastu* s pouze tenkou bariérou proti vlhkosti a obaly jsou recyklovatelné v toku odpadního papíru Silná čistota - Persil Eco Power Bars prací prostředek proniká hluboko do vláken, aby odstranil skvrny a oblečení bylo zářivě čisté Jednoduché použití - Jednoduše položte Persil prací tabletu do zadní části bubnu pračky a poté vložte prádlo Oslnivé barvy - Prací tablety lze použít na tmavé a barevné prádlo, a navíc se rychle rozpouští v teplé i studené vodě Balení - (1) balík Persil Eco Bars obsahuje prací prášek ve formě tablet

Použití:

Nepoužívejte pro hedvábné, vlněné a jemné textilie. Pro náplň pračky < 4,5kg a při měkké a střední tvrdosti vody použijte 1 tabletu, pro náplň > 4,5kg a při tvrdé vodě 2 tablety. 1. Nejdříve vložte tabletu dozadu do bubnu. 2. Přidejte prádlo.

Upozornění:

Univerzální prací prostředek tuhý. Varování. Dráždí kůži. Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné rukavice/ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc / ošetření.

Skladování:

Uchovávejte v suchu, při teplotě +5 až +40°C. Spotřebujte nejlépe do 18 měsíců od data výroby.

Složení:

15-30 % aniontové povrchově aktivní látky, 5-15 % zeolity, <5 % neiontové povrchově aktivní látky, polykarboxyláty, fosfonáty, mýdlo, Enzymy, Parfémy (benzyl salicylate, linalool, hexyl cinnamal)

Balení:

708g e

Značka Persil
Výrobce Henkel
Kód produktu: MD385826
Druh zboží: Drogerie
Kód PDK 9000101529579
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.