Persil Power Eco Bars Universal kapsle na praní 24 ks

Drogerie

Persil kapsle na praní univerzální na barevné prádlo, bílé prádlo a černé prádlo, odstranění skvrn při praní. Obsahují až o 97% méně plastu. více

Produkt není dostupný

Persil kapsle na praní univerzální na barevné prádlo, bílé prádlo a černé prádlo, odstranění skvrn při praní. Obsahují až o 97% méně plastu. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Persil Power Eco Bars Universal kapsle na praní 24 ks"

Persil kapsle na praní univerzální na barevné prádlo, bílé prádlo a černé prádlo, odstranění skvrn při praní. Obsahují až o 97% méně plastu. Pronikají hluboko do vláken a odstraňují i ty nejmenší molekuly špíny. Ochranný obal kolem tablet je rozpustný ve vodě a je plně biologicky rozložitelný.

  • o 97 % méně plastu
  • univerzální použití na bílé, barevné i černé
  • ještě více rozzáří vaše prádlo
  • balení je z recyklovaného papíru
  • dlouhotrvající svěží vůně
  • 24 kusů kapslí na praní


Použití:
Umístěte jednu tabletu při normálním plnění praní a dvě tablety pro velké objemy prádla nebo silně znečištěné oblečení. Jednoduše položte tabletu do zadní části bubnu pračky a vložte prádlo. Prací prostředek na oblečení lze použít při všech teplotách vody, včetně studené vody.

Nepoužívejte pro hedvábné, vlněné a jemné textilie.

Složení:
15-30 % aniontové povrchově aktivní látky, bělicí činidla na bázi kyslíku; 5-15 % zeolity; <5 % neiontové povrchově aktivní látky, polykarboxyláty, fosfonáty, mýdlo; optické zjasňovače; enzymy, parfémy (Benzyl Salicylate, Linalool, Hexyl Cinnamal).

Značka Persil
Výrobce Henkel
Kód produktu: MD385825
Druh zboží: Drogerie
Kód PDK 9000101529241
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.