PERSIL PowerCaps Color box 26praní

Drogerie

Kapsle na praní Persil Power Caps na barevné prádlo s technologií Deep Clean obsahují jedinečnou kombinaci aktivních složek, které působí proti odolným skvrnám. Prací prostředek proniká hluboko do vláken a odstraňuje i ty nejmenší molekuly špíny pro dokonalý výsledek a zářivě čisté oblečení. více

Produkt není dostupný

Kapsle na praní Persil Power Caps na barevné prádlo s technologií Deep Clean obsahují jedinečnou kombinaci aktivních složek, které působí proti odolným skvrnám. Prací prostředek proniká hluboko do vláken a odstraňuje i ty nejmenší molekuly špíny pro dokonalý výsledek a zářivě čisté oblečení. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"PERSIL PowerCaps Color box 26praní"

Kapsle na praní Persil Power Caps na barevné prádlo s technologií Deep Clean obsahují jedinečnou kombinaci aktivních složek, které působí proti odolným skvrnám. Prací prostředek proniká hluboko do vláken a odstraňuje i ty nejmenší molekuly špíny pro dokonalý výsledek a zářivě čisté oblečení.

Dopřejte si dokonalou čistotu a dlouhotrvající svěžest Persilu. Persil Power Caps na barevné prádlo jsou účinné i při praní na nízké teploty, už od 20 °C. Power Caps: tříkomorové kapsle na praní Persil s vysoce účinným pracím prostředkem, který čistí do hloubky, rozjasní barvy a provoní prádlo až na 30 dní.* *v zavřené skříni. Až 30 dní svěžesti: díky technologii Persil v tomto pracím prostředku, zůstane prádlo až 30 dní* svěží a voňavé, jako právě vyprané. *v zavřené skříni.

Snadné použití: kapsli jednoduše položte do bubnu pračky ještě před vložením prádla. Abychom nezatěžovali životní prostředí, dodáváme kapsle ve 100% recyklovatelném balení**. Po použití obal vhoďte do tříděného odpadu. **po odstranění papírového obalu.

Vlastnosti:

Technologie Deep Clean: vysoce účinný prací prostředek Persil proniká hluboko do vláken a odstraňuje i ty nejodolnější skvrny Zářivé barvy: složení čisticího prostředku Persil zabraňuje vyblednutí a šednutí barev, aby zůstaly zářivé i po několika vypráních Perfektní odstranění odolných skvrn a zářivé barvy Dlouhotrvající svěžest Persil, kterou budete milovat

Upozornění:

Koncentrovaný předdávkovaný prací prostředek na barevné prádlo pro všechny typy praček. Varování. Dráždí kůži. Způsobuje vážné podráždění očí. Škodlivý pro vodní organismy s dlouhodobými účinky. Obsahuje subtilisin. Může vyvolat alergickou reakci. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI POŽITÍ: Vypláchněte ústa. NEVYVOLÁVEJTE zvracení. Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.

Složení:

15-30 % aniontové povrchově aktivní látky, neiontové povrchově aktivní látky, 5-15 % mýdlo, <5 % fosfonáty, Enzymy, Parfém (geraniol, linalool)

Balení:

390g e

Značka Persil
Výrobce Henkel
Kód produktu: MD385827
Druh zboží: Drogerie
Kód PDK 9000101512076
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.