BREF Koupelna ProNature 750 ml

Drogerie

Bref ProNature čistič na koupelnu s 99,9% přírodními složkami poskytuje hygienickou čistotu a odstraňuje vodní kámen a nečistoty ze všech povrchů v koupelně. více

Produkt není dostupný

Bref ProNature čistič na koupelnu s 99,9% přírodními složkami poskytuje hygienickou čistotu a odstraňuje vodní kámen a nečistoty ze všech povrchů v koupelně. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"BREF Koupelna ProNature 750 ml"

Bref ProNature čistič na koupelnu s 99,9% přírodními složkami poskytuje hygienickou čistotu a odstraňuje vodní kámen a nečistoty ze všech povrchů v koupelně.

Certifikace EU Ecolabel také potvrzuje, že Bref Pro Nature obsahuje obnovitelné suroviny z udržitelného zemědělství, čímž je šetrnější k životnímu prostředí. Díky praktickému rozprašovači můžete nanášet Bref ProNature velmi snadno.

Funkce spreje je vhodná pro čištění velkých ploch, zatímco funkce pěny se doporučuje pro odolnější skvrny. Láhev je vyrobena ze 100% recyklovaných plastů.

Použití:

Jednoduché použití s funkcí pěny a spreje. Nastříkejte Bref Pro nature čistič na povrch, nechte působit 5 minut a opláchněte vodou. Spáry mezi dlaždicemi navlhčete před použitím vodou. Není určeno k čištění větších ploch.

Upozornění:

Čistič koupelny. Varování. Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte vdechování aerosolů. Používejte pouze venku nebo v dobře větraných prostorách. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Upozornění: nepoužívejte na mramorové nebo vápencové povrchy, na smaltovaném povrchu vany nejprve vyzkoušejte na málo viditelném místě.

Skladování:

Spotřebujte nejlépe do 3 let od data výroby.

Složení:

< 5 % neiontové povrchově aktivní látky, Dále obsahuje: parfémy

Balení:

750ml e

Výrobce Henkel
Kód produktu: MD385914
Druh zboží: Drogerie
Značka: Bref
Kód PDK 4015000965590
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.