CLIN ProNature pistole 500ml

Drogerie

Clin Pro Nature čistič oken nabízí čisticí výkon udržitelnějším způsobem. Zelené složení Clin Pro Nature obsahuje 99,9 % přírodních složek a poskytuje lesk beze šmouh na oknech a dalších hladkých površích, jako jsou zrcadla, přední skla aut a pracovní plochy. více

Produkt není dostupný

Clin Pro Nature čistič oken nabízí čisticí výkon udržitelnějším způsobem. Zelené složení Clin Pro Nature obsahuje 99,9 % přírodních složek a poskytuje lesk beze šmouh na oknech a dalších hladkých površích, jako jsou zrcadla, přední skla aut a pracovní plochy. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"CLIN ProNature pistole 500ml"

Clin Pro Nature čistič oken nabízí čisticí výkon udržitelnějším způsobem. Zelené složení Clin Pro Nature obsahuje 99,9 % přírodních složek a poskytuje lesk beze šmouh na oknech a dalších hladkých površích, jako jsou zrcadla, přední skla aut a pracovní plochy.

Tento Clin čistič skla chrání vodu a životní prostředí použitím snadno rozložitelných povrchově aktivních látek a surovin z udržitelného zemědělství a splňuje kritéria externího poskytovatele EU Ecolabel. Znovupoužitelné láhve s rozprašovačem jsou navíc vyrobeny ze 100% recyklovaného plastu, z čehož 50% je Social Plastic. Společně s naším partnerem Plastic Bank, který nastavuje vysoké standardy pro produkty šetrné k životnímu prostředí, znovu používáme plasty sesbírané z přírody. Clin Pro Nature čistič oken nabízí funkci rozprašovače a funkci pěny pro různé stupně znečištění. Stačí nastříkat, nechat působit, setřít vlhkým hadříkem - hotovo!

U lakovaných povrchů a elektrických zařízení nastříkejte čistič přímo na ubrousek nebo utěrku. Pro Nature - čistý domov, čistá planeta Účinné čištění Clin Pro Nature čistič oken nabízí svůj známý silný čisticí výkon udržitelnějším způsobem a poskytuje lesk beze šmouh na oknech, zrcadlech a pracovních plochách.
EKOLOGICKÝ: Složení obsahuje 99,9 % přírodních složek s použitím snadno rozložitelných povrchově aktivních látek a surovin. Je certifikován EU Ecolabel.
UDRŽITELNÝ: Znovunaplnitelná láhev s rozprašovačem je vyrobena ze 100% recyklovaného plastu. Po použití prosím 100% recyklovatelnou láhev recyklujte.
SOCIAL PLASTIC: Láhve Clin Pro Nature jsou vyrobeny z 50% Social Plastic. Používáním Social Plastic přispíváme k oběhu plastů a k sociálnímu pokroku v rozvojových zemích.
SNADNÉ POUŽITÍ: Láhev má funkci rozprašovače pro normální použití a funkci pěny pro silné znečištění. Stačí nastříkat, nechat působit a setřít suchým ubrouskem nebo utěrkou.

Vlastnosti:

99,9 % přírodních složek Šetrný k životnímu prostředí - beze šmouh

Použití:

Tento produkt není určen k čistění velkých ploch. Transportujte a uchovávejte ve svislé poloze. Nastříkejte přímo na čištěný povrch a okamžitě utřete suchou utěrkou. Na malované povrchy a elektronické přístroje - nastříkejte Clin na utěrku.

Upozornění:

Čistič skla. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte vdechování aerosolů. Používejte pouze venku nebo v dobře větraných prostorách.

Skladování:

Spotřebujte nejlépe do 3 let od data výroby. Skladujte při teplotě od +5°C do +40°C.

Složení:

Parfémy

Balení:

500ml e

Výrobce Henkel
Kód produktu: MD385892
Druh zboží: Drogerie
Značka: Clin
Kód PDK 9000101369373
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.