Bref Brilliant Gel Spring Rain 3x50g

Drogerie

Bref Brilliant Gel Spring Rain: Účinný All in 1 WC čisticí gel pro svěžest a zářivý lesk více

Produkt není dostupný

Bref Brilliant Gel Spring Rain: Účinný All in 1 WC čisticí gel pro svěžest a zářivý lesk více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Bref Brilliant Gel Spring Rain 3x50g"

Bref Brilliant Gel Spring Rain: Účinný All in 1 WC čisticí gel pro svěžest a zářivý lesk
Bref Brilliant Gel Spring Rain je první gelový Bref WC blok. Díky svému All in 1 složení se čtyřmi funkcemi udržuje tento automatický WC čistič vaši toaletu čistou s každým spláchnutím, zabraňuje usazování nových nečistot, nabízí speciální svěžest a zanechává dokonalý lesk.

Při spláchnutí toalety se Bref Brilliant Gel promění na rychlý pěnový WC čistič, který osvěží vaši toaletu a zanechá příjemnou vůni pro další osobu. Bref Brilliant Gel je brilantním řešením pro vaši toaletu.

Podívejte se na další varianty Bref Brilliant Gelu, Arctic Ocean a Magic Breeze, a objevte nové vůně. Použití: Odstraňte hliníkovou fólii z WC bloku a umístěte jej na okraj toalety tam, kde je proud vody nejsilnější. Spláchnutím získáte zářivě čistou toaletu!

Benefity produktu:
- Luxusní parfémová vůně poskytuje delší svěžest
- Déle trvající: až o 20% více spláchnutí*
- Brilantní řešení pro vaši toaletu

Bezpečnostní varování: Udržujte mimo dosah dětí. Před použitím si přečtěte štítek a informace o produktu.
Dlouhotrvající složení: Bref WC blok má novou inovativní gelovou technologii a dlouhou životnost, což umožňuje až o 20% více spláchnutí*. *Ve srovnání s Bref Power Aktiv.

Vlastnosti:

Gelový WC blok: Bref Brilliant Gel je první gelový Bref WC blok poskytující všestrannou čistotu, dokonalý lesk a speciální svěžest Svěží vůně parfému: Díky své dlouhotrvající gelové struktuře poskytuje tento WC blok všestrannou čistotu společně se svěžím voňavým zážitkem inspirovaným jemnými vůněmi Vysoká účinnost: Složení se čtyřmi funkcemi tohoto WC čisticího gelu zabraňuje usazování nových nečistot, udržuje toaletu čistou s každým spláchnutím, poskytuje svěžest a zanechává zářivý lesk Snadné použití: Odstraňte hliníkovou fólii z WC bloku a umístěte jej na okraj toalety tam, kde je proud vody nejsilnější. Spláchnutím získáte zářivě čistou toaletu! Bref Brilliant Gel je první gelový Bref WC blok poskytující všestrannou čistotu, dokonalý lesk a speciální svěžest Podle souhrnného obchodního panelu Nielsen je Bref č. 1 mezi WC bloky v Evropě - za celý rok 2019 (celkový součet údajů o 22 evropských zemích) Bref Brilliant Gel je brilantním řešením pro vaši toaletu. Je dlouhotrvající - umožňuje až o 20% více spláchnutí a jeho luxusní parfémová vůně poskytuje delší svěžest

Použití:

Aplikace: Odstraňte hliníkovou fólii a umístěte blok na okraj WC mísy tam, kde teče při splachování nejvíce vody.

Upozornění:

BREF BRILLIANT GEL SPRING RAIN. CZ: WC blok. Nebezpečí. Obsahuje alkoholy C9-11, ethoxylované; alkoholy C12-14, ethoxylované, sírany, sodné soli. Způsobuje vážné poškození očí. Obsahuje: 2-methylisothiazol-3(2H)-on. Může vyvolat alergickou reakci. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře.

Skladování:

Uchovávejte při teplotě +5°C až +40°C. Spotřebujte nejlépe do 3 let od data výroby.

Složení:

> 30 % neiontové povrchově aktivní látky, < 5 % aniontové povrchově aktivní látky, Dále obsahuje: parfémy; konzervační činidla (benzisothiazolinone, methylisothiazolinone)

Balení:

3 x 42g e

Značka Bref
Výrobce Henkel
Kód produktu: MD385910
Druh zboží: Drogerie
Kód PDK 9000101508918
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.