BREF Color Aktiv Fresh Flower 3x50 g

Drogerie

Hledáte jednodušší způsob, jak udržet vaši toaletu čistou a svěží? WC blok je snadný a pohodlný způsob, jak zajistit čistotu ve vaší toaletě od prvního do posledního spláchnutí. více

Produkt není dostupný

Hledáte jednodušší způsob, jak udržet vaši toaletu čistou a svěží? WC blok je snadný a pohodlný způsob, jak zajistit čistotu ve vaší toaletě od prvního do posledního spláchnutí. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"BREF Color Aktiv Fresh Flower 3x50 g"

Hledáte jednodušší způsob, jak udržet vaši toaletu čistou a svěží? WC blok je snadný a pohodlný způsob, jak zajistit čistotu ve vaší toaletě od prvního do posledního spláchnutí.

Bref Color Aktiv + má speciální košíček a modré kuličky, které jsou aktivovány s každým spláchnutím a zbarvují vodu do modra k zajištění viditelného čištění.
WC blok má složení se 4 funkcemi:
1) Čisticí pěna čistí toaletu s každým spláchnutím
2) Ochrana proti vodnímu kameni zabraňuje tvorbě vodního kamene v toaletě.
3) Ochrana proti nečistotám zabraňuje usazování nečistot.
4) Extra svěžest zanechává dlouhotrvající svěží vůni v koupelně.
Jednoduše zavěste WC blok pod okraj toaletní mísy a nasměrujte do proudu vody. Po spláchnutí toalety zažijte viditelné čištění s modrou vodou. Bref WC blok také zajišťuje květinovou svěžest v koupelně a o 50 % více lesku (v porovnání se suchým povrchem bez použití WC bloku), díky čisticím polymerům ve složení.

Vlastnosti:

Bref Color Aktiv + WC čistič poskytuje viditelné čištění s modrou vodou a o 50% více lesku (v porovnání se suchým povrchem bez použití WC bloku), díky čisticím polymerům ve složení Bref WC blok poskytuje čistotu a svěžest ve vaší toaletě od prvního do posledního spláchnutí Díky svému diskrétnímu designu a trendy barvám se perfektně hodí pod okraj toalety Zažijte svěžest květin s každým spláchnutím! Použití je velmi snadné a pohodlné: jednoduše zavěste WC blok pod okraj toalety, kde je proud vody nejsilnější Bref Color Aktiv + - jednodušší způsob, jak udržet vaši toaletu čistou a svěží s každým spláchnutím! Podle souhrnného obchodního panelu Nielsen je Bref č. 1 mezi WC bloky v Evropě - za celý rok 2019 (celkový součet údajů o 22 evropských zemích) Bref Color Aktiv + zajišťuje viditelné čištění společně s o 50 % více lesku v porovnání se suchým povrchem bez použití WC bloku

Použití:

Návod k použití Zavěste WC blok za okraj toalety a nasměřujte jej na proud vody při splachování. Při potřísnění sedadla toalety obarvenou tekutinou, zasaženou část ihned omyjte čistou vodou.

Upozornění:

BREF COLOR AKTIV FLOWER. Tuhý WC blok. Varování. Dráždí kůži. Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné rukavice/ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ KŮŽE: Omyjte velkým množstvím vody. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.

Skladování:

Uchovávejte při teplotě +5 °C až +40 °C. Spotřebujte nejlépe do 3 let od data výroby.

Složení:

>30% aniontové povrchově aktivní látky, 5-15 % neiontové povrchově aktivní látky, Další ingredience: parfémy (citronellol, geraniol, linalool, limonene)

Balení:

3 x 50g e

Značka Bref
Výrobce Henkel
Kód produktu: MD385894
Druh zboží: Drogerie
Kód PDK 9000101024067
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.