Bref Excellence Gel Čistota 700ml

Drogerie

Bref Excellence Gel Color Aktiv + je perfektní pro vynikající, zářivé a svěží výsledky čištění. Čistič toalety odstraňuje vodní kámen, nečistoty a skvrny z okraje toalety a toaletní mísy. více

Produkt není dostupný

Bref Excellence Gel Color Aktiv + je perfektní pro vynikající, zářivé a svěží výsledky čištění. Čistič toalety odstraňuje vodní kámen, nečistoty a skvrny z okraje toalety a toaletní mísy. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Bref Excellence Gel Čistota 700ml"

Bref Excellence Gel Color Aktiv + je perfektní pro vynikající, zářivé a svěží výsledky čištění. Čistič toalety odstraňuje vodní kámen, nečistoty a skvrny z okraje toalety a toaletní mísy.

Díky svému aktivnímu složení je Bref Excellence Gel účinný proti nejběžnějším problémům při WC čištění a nabízí snadné hygienické hloubkové čištění beze stop vodního kamene a nečistot. Může být použit jako každodenní čistič pro jakýkoliv povrch a tvar toalety. Pro příjemnější čištění a dotek svěžesti v celé toaletě Bref Excellence také poskytuje svěží levandulovou vůni.

Použití: Nová praktická láhev pro lepší manipulaci s dlouhým zaobleným hrdlem zjednodušuje čištění pod okrajem vaší toalety. Stačí aplikovat gel pod okraj, nechat působit (pro důkladné odstranění velkých usazenin a nečistot nechte působit 30 minut) a použijte WC kartáč pro odstranění případných zbylých nečistot. Poté spláchněte pro získání zářivě čisté a bílé toalety. Vyhněte se potřísnění toaletního prkénka, podlahy nebo jiných citlivých povrchů.

Pro kompletní svěžest a silné čištění toalety se podívejte také na další Bref produkty, jako jsou Bref Power Aktiv Gel nebo Bref Pro Nature Bezpečnostní varování: Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte biocidy opatrně. Před použitím si přečtěte etiketu a informace o výrobku.

Vlastnosti:

HLOUBKOVÁ ČISTOTA: Bref Excellence Gel je účinný čisticí gel na povrch toalety, který chrání vaši toaletu před nečistotami a poskytuje hloubkovou čisticí sílu pro vaši toaletu SILNÉ SLOŽENÍ: Díky svému aktivnímu složení je čištění bez námahy a vaše toaleta bude hygienicky čistá beze stop vodního kamene a nečistot PRO VŠECHNY TOALETNÍ MÍSY: Bezproblémové a snadné použití pro všechny typy povrchů a tvarů toalet. Vyhněte se potřísnění toaletního prkénka, podlahy nebo jiných citlivých povrchů SNADNÉ POUŽITÍ: Nová praktická láhev pro lepší manipulaci s dlouhým zaobleným hrdlem zjednodušuje čištění pod okrajem vaší toalety. Aplikujte gel pod okraj vaší toalety, nechte působit a poté použijte WC kartáč pro nejlepší výsledky. Spláchněte pro získání zářivě čisté a bílé toalety SILNÝ PROTI SILNÉMU ZNEČIŠTĚNÍ: Pro důkladné odstranění velkých usazenin, skvrn a nečistot nechte působit 30 minut. Použijte WC kartáč pro odstranění případných zbylých nečistot

Použití:

Uzávěr bezpečný proti otevření dětmi: Otevření: Stiskněte víčko na obou stranách zároveň a otočte doleva. Zavření: Jemně otáčejte víčkem do zaklapnutí. Aplikujte produkt pod okraj WC mísy. V případě odolných nečistot nechte působit 30 minut. Poté toaletu spláchněte. Pokud je třeba, použijte WC kartáč. Aplikujte pouze na toalety. Potřísněné prkénko okamžitě opláchněte vodou.

Upozornění:

BREF EXCELLENCE GEL COLOR AKTIV+. Kapalný WC čistič. Nebezpečí. Obsahuje kyselinu mravenčí. Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI POŽITÍ: Vypláchněte ústa. NEVYVOLÁVEJTE zvracení. PŘI STYKU S KŮŽÍ (nebo s vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. Opláchněte kůži vodou [nebo osprchujte]. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO/lékaře. Skladujte uzamčené. Nesměšujte s bělicími činidly a jinými čističi, neboť se mohou uvolňovat toxické plyny - chlor nebo teplo. Při vdechnutí: Dopravte postiženého na čerstvý vzduch a nechte ho odpočívat v poloze usnadňující dýchání.

Skladování:

Uchovávejte produkt v suchu, v originálních, nepoškozených, dobře uzavřených lahvích při teplotě +5°C až + 40°C. Spotřebujte nejlépe do 3 let od data výroby.

Složení:

< 5% neiontové povrchově aktivní látky, Parfémy

Balení:

700ml e

Značka Bref
Výrobce Henkel
Kód produktu: MD385913
Druh zboží: Drogerie
Kód PDK 9000101311174
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.