BREF Hygiene Gel Fresh Ocean 700 ml

Drogerie

Bref Power Aktiv je perfektní pro vynikající, zářivé a svěží výsledky čištění. Čistič toalety odstraňuje vodní kámen, nečistoty a skvrny z okraje toalety a toaletní mísy a zaplní koupelnu svěží vůní na dlouhou dobu. více

Produkt není dostupný

Bref Power Aktiv je perfektní pro vynikající, zářivé a svěží výsledky čištění. Čistič toalety odstraňuje vodní kámen, nečistoty a skvrny z okraje toalety a toaletní mísy a zaplní koupelnu svěží vůní na dlouhou dobu. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"BREF Hygiene Gel Fresh Ocean 700 ml"

Bref Power Aktiv je perfektní pro vynikající, zářivé a svěží výsledky čištění. Čistič toalety odstraňuje vodní kámen, nečistoty a skvrny z okraje toalety a toaletní mísy a zaplní koupelnu svěží vůní na dlouhou dobu.

Díky své účinné čisticí pěně je Bref Power Aktiv účinný proti nejběžnějším problémům při WC čištění a nabízí snadné hygienické hloubkové čištění beze stop vodního kamene a nečistot. Může být použit jako každodenní čistič pro jakýkoliv povrch a tvar toalety. Pro příjemnější čištění a dotek svěžesti v celé toaletě Bref Power Aktiv také poskytuje svěží vůni oceánu.

Použití: Nová praktická láhev pro lepší manipulaci s dlouhým zaobleným hrdlem zjednodušuje čištění pod okrajem vaší toalety. Stačí aplikovat gel pod okraj, nechat působit (pro důkladné odstranění velkých usazenin a nečistot nechte působit 30 minut) a použijte WC kartáč pro odstranění případných zbylých nečistot. Poté spláchněte pro získání zářivě čisté a bílé toalety.

Vyhněte se potřísnění toaletního prkénka, podlahy nebo jiných citlivých povrchů. Pro kompletní svěžest a silné čištění toalety se podívejte také na další Bref produkty, jako jsou Bref Color Aktiv Gel, Bref Deluxe nebo Bref Pro Nature.

Vlastnosti:

LESKLÁ A SVĚŽÍ: Bref Power Aktiv Gel je účinný čisticí gel na povrch toalety, který poskytuje čistou a lesklou toaletu a zanechává příjemnou dlouhotrvající vůni ve vaší koupelně HYGIENICKÁ & SVĚŽÍ: Díky silné čisticí pěně je čištění bez námahy a vaše toalety bude hygienicky čistá beze stop vodního kamene a nečistot. Příjemná vůně oceánu poskytuje dotek svěžesti v celé toaletě PRO VŠECHNY TOALETNÍ MÍSY: Bezproblémové a snadné použití pro všechny typy povrchů a tvarů toalet. Vyhněte se potřísnění toaletního prkénka, podlahy nebo jiných citlivých povrchů SNADNÉ POUŽITÍ: Nová praktická láhev pro lepší manipulaci s dlouhým zaobleným hrdlem zjednodušuje čištění pod okrajem vaší toalety. Aplikujte gel pod okraj vaší toalety, nechte působit a poté použijte WC kartáč pro nejlepší výsledky. Spláchněte pro získání zářivě čisté a bílé toalety SILNÝ PROTI SILNÉMU ZNEČIŠTĚNÍ: Pro důkladné odstranění velkých usazenin, skvrn a nečistot nechte působit 30 minut. Použijte WC kartáč pro odstranění případných zbylých nečistot

Použití:

Uzávěr odolný proti otevření dětmi: Otevření: zmáčkněte víčko na obou stranách a otočte doleva. Uzavření: Jemně otáčejte do zacvaknutí. Použití: Naneste čistič přímo pod okraj WC mísy. Nechte působit několik minut a poté spláchněte. Pro odstranění silných usazenin použijte WC kartáč. Při potřísnění WC prkénka, podlahy nebo povrchů citlivých na kyseliny okamžitě opláchněte velkým množstvím vody abyste předešli poškození nebo odbarvení.

Upozornění:

BREF POWER AKTIV GEL OCEAN. CZ: WC čistič. Varování. Dráždí kůži. Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné rukavice / ochranné brýle. PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc / ošetření. Nesměšujte s jinými čisticími přípravky! Nesměšujte s čističi obsahujícími chlor (mohou se uvolňovat nebezpečné plyny)!

Skladování:

Transportujte a uchovávejte ve svislé poloze. Spotřebujte nejlépe do 3 let od data výroby.

Složení:

<5% neiontové povrchově akivní látky, Parfémy

Balení:

700ml e

Značka Bref
Výrobce Henkel
Kód produktu: MD385912
Druh zboží: Drogerie
Kód PDK 9000101311570
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.