Feminella 10 vaginálních globulí

Zdravotnický prostředek

Feminella je určena ke zvlhčení vaginální sliznice při vaginální suchosti vyvolané hormonálními změnami. Zmírňuje příznaky vaginální atrofie. více

Produkt není dostupný

Feminella je určena ke zvlhčení vaginální sliznice při vaginální suchosti vyvolané hormonálními změnami. Zmírňuje příznaky vaginální atrofie. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Feminella 10 vaginálních globulí"

Co je přípravek Feminella
Feminella, je zdravotnický prostředek, pomáhá řešit problémy s vaginální suchostí a usnadňuje hojení po infekcích, gynekologických zákrocích i při hormonálních změnách. Globule obsahují kyselinu hyaluronovou, vitamin E a extrakty z bylin s protizánětlivými a hojivými účinky (pupečník asijský, sléz lesní, heřmánek pravý, tea tree oil).

Balení obsahuje 10 globulí. 

Jak se přípravek Feminella používá
Feminella je určena pouze pro vaginální použití. Jedna vaginální globule denně po dobu 10 dnů nebo dle doporučení Vašeho lékaře. Léčba vaginální suchosti během menopauzy (před i po menopauze):
Akutní léčba: 1 vaginální globule denně po dobu 10-20 dnů. Následující udržovací léčba: 1 vaginální globule 2x týdně.

Obsah balení
Jedna vaginální globule (o celkové hmotnosti 1,7 g) obsahuje 5 mg sodné soli kyseliny hyaluronové, 10 mg vitaminu E, 60 mg výtažku z Centella asiatica, 60 mg výtažku z Malva sylvestris, 60 mg výtažku z Chamomilla recutita, 2 mg tea tree oil, 20 mg koloidního oxidu křemičitého a 1483 mg semisyntetických glyceridů.

Upozornění
Nepoužívejte při přecitlivělosti nebo podezření na přecitlivělost či alergie na některou ze složek přípravku. Nepoužívejte současně s jinými vaginálními přípravky (např. vaginální antikoncepce). Přípravek může narušit ochrannou funkci kondomu.
Během těhotenství konzultujte používání přípravku se svým ošetřujícím lékařem.

Značka Feminella
Výrobce CSC PHARMACEUTICALS
Kód produktu: MD274594
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 9003569000147
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.