Lactofeel 7 tub x 5ml

Zdravotnický prostředek

Zdravotnický prostředek pro léčbu bakteriální vaginózy a prevence jejího opakování. více

Produkt není dostupný

Zdravotnický prostředek pro léčbu bakteriální vaginózy a prevence jejího opakování. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Lactofeel 7 tub x 5ml"

Lactofeel se používá pro obnovu fyziologického pH pochvy, zmírnění a odstranění stavů souvisejících s bakteriální vaginózou - odstraňuje nepříjemný zápach, obtěžující výtok a obtíže. Lactofeel může být rovněž použit pro udržení přirozeného pH pochvy a k zabránění opakované bakteriální vaginózy.

Použití:
Léčba: Pro účinnou úlevu od nepříjemného zápachu, abnormálního výtoku, nepohodlí a bakteriální vaginózy. Používejte 1 tubu denně po dobu 7 dní. Zachování zdraví a prevence: Pro udržení přirozeného pH rovnováhy a zabránění návratu příznaků bakteriální vaginózy. Použijte 1 až 2 tuby týdně. Pro udržení přirozené pH rovnováhy po dobu užívání antibiotik. Použijte 1 tubu denně po dobu 4-5 dní po ukončení léčby antibiotiky. Pro zmírnění či odstranění příznaků onemocnění v období menstruace. Použijte 1 tubu denně po dobu 1-2 dní po menstruaci.

Složení:
Lactofeel obsahuje kyselinu mléčnou, glykogen, propylenglykol, methylhydroxypropylcelulóza, mléčnan sodný a vodu. Neobsahuje žádné konzervační látky.

Velikost balení:
7 x 5 ml

Upozornění:
Kdy nepoužívat Lactofeel: Lactofeel nepoužívejte, pokud se snažíte otěhotnět, protože gel má nízké pH. Nízké pH negativně ovlivňuje přežití spermií. Nepoužívejte Lactofeel jako antikoncepční prostředek. Čtěte pečlivě návod k použití. Lactofeel je zdravotnický prostředek, certifikát vydala notifikovaná osoba 0344.

Značka Exeltis
Výrobce KULLGREN
Kód produktu: MD282817
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 2636117
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.