TOPVET Jalovcový gel 250ml

Kosmetika

Masážní gel na bolestivé a unavené svaly, dle originální receptury. Jalovec pomáhá odstraňovat ze svalů toxické látky, urychluje jejich regeneraci. více

Produkt není dostupný

Masážní gel na bolestivé a unavené svaly, dle originální receptury. Jalovec pomáhá odstraňovat ze svalů toxické látky, urychluje jejich regeneraci. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"TOPVET Jalovcový gel 250ml"

Jalovcový gel je masážní lymfodrenážní kompozice ve formě gelu s vysokým obsahem biologických aktivních látek, rostlinných extraktů a silic. Urychluje regeneraci po zvýšené fyzické zátěži. Snižují otoky, jsou vhodné pro osoby se syndromem tzv. "těžkých nohou". Gel je vhodný také k péči o mastnou pokožku se sklonem k akné. Aroma jalovce má osvěžující účinek u osob trpících nespavostí či bolesti hlavy.

Dávkování

Důkladně vmasírujte na určené místo několikrát denně.
Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Pro zvýšení účinku je vhodné nanést na cílovou oblast větší množství přípravku, ovázat a nechat působit dlouhodobě (např. přes noc).

Složení

Účinnými složkami jsou olej z jalovce obecného, glycerin a voda.

Aqua, Glycerin, Juniperus Communis Fruit Oil, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, D-Limonene.

Velikost balení

250 ml.

Výrobce TOPVET
Kód produktu: MD264840
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Topvet
Kód PDK 8594060012858
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.