Cannaderm Natura lázeňské mýdlo s rašelinou 80g

Kosmetika

Lázeňské mýdlo s rašelinou, konopným olejem a s rozmarýnem pro důkladné, ale velmi šetrné odstranění nečistot a svrchních odumřelých buněk z pokožky těla během koupele. více

Produkt není dostupný

Lázeňské mýdlo s rašelinou, konopným olejem a s rozmarýnem pro důkladné, ale velmi šetrné odstranění nečistot a svrchních odumřelých buněk z pokožky těla během koupele. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Cannaderm Natura lázeňské mýdlo s rašelinou 80g"

Lázeňské mýdlo s rašelinou, konopným olejem a s rozmarýnem.  Receptura obsahuje šetrné mycí složky a vysoký podíl suché rašeliny, jejíž částečky působí během koupele jako jemný peeling.  Pokožka je po koupeli dokonale čistá, hladká a dobře tonizovaná díky zvýšenému příjmu konopných lipidů a huminových kyselin z rašeliny.  Přidaný čistý rozmarýnový olej působí při koupeli nejen na prokrvení pokožky,ale i aromaterapeuticky na uvolnění a zmírnění napětí a stresu.

Použití
Pro důkladné, ale velmi šetrné odstranění nečistot a svrchních odumřelých buněk z pokožky těla během koupele.  Jen pro dospělou pokožku, pro každodenní mytí těla.

Dávkování:
Při mytí napěnit mýdlo a jemnými krouživými pohyby rozetřít mýdlovou pěnu po vlhké pokožce.  Poté pokožku důkladně opláchnout čistou vodou.

Složení:
Sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua, glycerin, sorbitol, palm kernel acid, cannabis sativa seed oil, peat extract, propylene glycol, sodium chloride, cymbopogon flexuosus oil, rosmarinus officinalis oil, potassium palmate, potassium palm kernelate, pentasodium pentetate, tetrasodium etidronate.

Velikost balení
80g

Upozornění:
Před použitím si pozorně prostudujte návod k použití.

Skladování:
Uchovávejte v čistotě.
Značka Cannaderm
Výrobce SIMPLY YOU
Kód produktu: MD274869
Druh zboží: Kosmetika
Kód PDK 8594054232736
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.