SCHOLL Expert Care maska-ponožky s makad.ol. 1pár

Kosmetika

Účinné hydratační a vyživující složení s aktivními ingrediencemi (bambucké máslo, makadamový olej, glycerol, urea). Pro jemné a hladké nohy během jedné aplikace, která je snadna a rychlá. více

Produkt není dostupný

Účinné hydratační a vyživující složení s aktivními ingrediencemi (bambucké máslo, makadamový olej, glycerol, urea). Pro jemné a hladké nohy během jedné aplikace, která je snadna a rychlá. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"SCHOLL Expert Care maska-ponožky s makad.ol. 1pár"

Účinné hydratační a vyživující složení s aktivními ingrediencemi (bambucké máslo, makadamový olej, glycerol, urea). Pro jemné a hladké nohy během jedné aplikace, která je snadna a rychlá. Skvělé pro samostatné použití nebo po odstranění ztvrdlé kůže pomocí našeho Scholl Velvet Smooth elektrického pilníku na chodidla.

Použití:
1. Vyjměte masky na chodidla z obalu. 2. Opatrně otevřete každou navlékací ponožku podél horního uzávěru. 3. Navlékněte ponožky na čistá, osušená chodidla a upevněte ponožku na místě pomocí lepicího pásku. 4. Zujte si ponožky po 20 minutách a nevstřebanou masku jemně vmasírujte do pokožky nohou.

Složení:
Aktivní složky: Bambucké máslo, Makadamový olej, Glycerol, urea. Složení výrobku: Aqua, Glycerin, Urea, Hydrogenated polyisobutene, Dimethicone, Glyceryl stearate, Stearyl alcohol, Butyrospermum parkii butter, PEG-100 stearate, Caprylic/capric triglyceride, Betaine, Ceteareth-25, Macadamia ternifolia seed oil, Phenoxyethanol, Cetyl alcohol, Chlorphenesin, Glyceryl caprylate Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Allantoin, Niacinamide, Panthenol, Xanthan gum, Disodium EDTA, Propylene glycol, BHT, Parfum, Tocopheryl acetate, Sodium hydroxide, Tocopherol, Cocos nucifera oil, Butylene glycol, Aloe barbadensis leaf juice powder, Lactic acid, Algin, Sodium citrate, Atelocollagen, Serine, Methylparaben, Citric acid.

Značka Scholl
Výrobce RECKITT
Kód produktu: MD359700
Druh zboží: Kosmetika
Kód PDK 3832426
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.