Saloos Francouzský zelený jíl 100% 80g

Kosmetika

Absorbuje z pokožky toxické látky, zbavuje ji nečistot i nežádoucí mastnoty, vyživuje ji, zpevňuje, obnovuje, vyhlazuje a zklidňuje podrážděnou pokožku. Slouží k zábalům a obkladům problematických míst, při revmatických obtížích i při detoxikaci pokožky. více

Produkt není dostupný

Absorbuje z pokožky toxické látky, zbavuje ji nečistot i nežádoucí mastnoty, vyživuje ji, zpevňuje, obnovuje, vyhlazuje a zklidňuje podrážděnou pokožku. Slouží k zábalům a obkladům problematických míst, při revmatických obtížích i při detoxikaci pokožky. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Saloos Francouzský zelený jíl 100% 80g"

100% Francouzský zelený jíl je bohatý na minerály a vykazuje silné antioxidační a čisticí účinky, které ocení především smíšená, mastná a aknózní pleť. Podporuje prokrvení a obnovu pokožky, využívá se při revmatických potížích k prohřátí různých částí těla.

Zelený jíl účinky
Zelený jíl je jemně mletá hornina, která obsahuje velké množství jílových minerálů a stopových prvků důležitých pro pokožku jako železo, hořčík, titan, mangan a další. Je známý svými detoxikačními a absorpčními vlastnostmi. Používá se do čistících a regeneračních pleťových a tělových masek, jemných peelingů, k tělovým zábalům, obkladům i koupelím.

Zelený jíl pleťová maska
Maska na obličej z jílu je snadná na přípravu a nezatěžuje pleť ani přírodu. Při pravidelném používání pomáhá uchovávat vitální vzhled pleti. Působí proti jejímu stárnutí, zpevňuje ji, tonizuje, vyživuje, vyhlazuje a zklidňuje. Zmatňuje a podporuje optimální tvorbu mazu.

Zelený jíl na vlasy a pokožku
Blahodárně působí jílový zábal na vlasy, kdy šetrně pečuje o pokožku hlavy. Odstraní odumřelé šupinky a napomáhá její revitalizaci. Vlasy zůstávají po ošetření dokonale čisté a posílené. Zelený jíl si užijete v koupeli nebo po ní v podobě tělové masky. Tu lze použít na dekolt, stehna, břicho i na namoženou pokožku zad.

Použití:
Masku připravíte smícháním jílu a vody v poměru cca 1:2 (jíl by neměl přijít do kontaktu s kovem).
Naneste na obličej, nebo na tělo mimo oční okolí a rtů a nechte působit 15 - 20 minut, poté opláchněte teplou vodou.
Vlasový zábal vyrobíte smícháním jílu a vody v poměru 1:3.
Naneste na pokožku hlavy a do vlasů, vetřete, zabalte a po 10ti minutách působení opláchněte.
Saloos tip! Masku můžete vylepšit květinovou vodou, kvalitním rostlinným olejem Saloos či 2-3 kapkami vhodného 100% přírodního esenciálního oleje.

Složení:
Zelený jíl

Velikost balení:
80g

Upozornění:
Kosmetický výrobek, pouze k vnějšímu použití.

Skladování:
Uchovávejte mimo dosah dětí.

Značka Saloos
Výrobce M+H MICA A HARASTA
Kód produktu: MD329291
Druh zboží: Kosmetika
Kód PDK 3279040
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.