LA ROCHE-POSAY EFFACLAR Čisticí maska 100ml

Kosmetika

Odstraňuje nečistoty a nadměrné množství séba, kontroluje lesk pleti, poskytuje dlouhotrvající zmatňující účinek. více

Produkt není dostupný

Odstraňuje nečistoty a nadměrné množství séba, kontroluje lesk pleti, poskytuje dlouhotrvající zmatňující účinek. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"LA ROCHE-POSAY EFFACLAR Čisticí maska 100ml"

LA ROCHE-POSAY Effaclar Zmatňující maska pro kontrolu séba a uvolnění pórů zbavuje pleť veškerých nečistot včetně neviditelných (prach, částečky znečištění) a kontroluje lesk pleti. Zamezuje opětovné tvorbě séba a poskytuje dlouhotrvající zmatňující efekt. Obsahuje jemné mikrojíly s vysokou tolerancí, zklidňující Panthenol a celulózové částečky pro hloubkové čištění pleti. Krémová jílová textura se snadno nanáší a je extrajemná. Vhodné pro mastnou a aknózní pleť. Dobrá tolerance.

Použití:
Jednou až dvakrát týdně na pleť naneste tenkou vrstvu přípravku. Nechejte 5 minut působit a následně důkladně opláchněte vodou. Poté naneste svou denní péči Effaclar. Vyhněte se oblasti kolem očí a rtů. V případě vniknutí přípravku do očí je ihned důkladně vypláchněte dostatečným množstvím vody.

Složení:
AQUA / WATER, KAOLIN, ARGILLA / MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, PROPANEDIOL, PANTHENOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CETEARYL ALCOHOL, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, CELLULOSE, CETEARETH-20, LECITHIN, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, PARFUM / FRAGRANCE.

Velikost balení:
100 ml

Výrobce LA ROCHE POSAY
Kód produktu: MD359954
Druh zboží: Kosmetika
Značka: La Roche-Posay
Kód PDK 3837532
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.