Eucerin Hyaluron-Filler set Noční krém + Hydratační mlha ZDARMA

Kosmetika

Set výrobků Eucerin Hyaluron-Filler Noční krém proti vráskám a hyaluronová hydratační mlha pro všechny typy pleti. více

Produkt není dostupný

Set výrobků Eucerin Hyaluron-Filler Noční krém proti vráskám a hyaluronová hydratační mlha pro všechny typy pleti. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Eucerin Hyaluron-Filler set Noční krém + Hydratační mlha ZDARMA"

Akční balíček obsahující EUCERIN HYALURON-FILLER noční krém SPF30 50ml a EUCERIN HYALURON Hyaluronová hydratační mlha 150ml.

Eucerin Hyaluron-Filler noční krém je intenzivní vyplňující krém s cíleným účinkem pro vyplnění i těch nejhlubších vrásek. Podporuje vlastní tvorbu kyseliny hyaluronové a stimuluje regenerační procesy pleti během noci. Po použití je pleť hebká a kvalitně ošetřená. Vhodný pro všechny typy pleti. Přípravek je charakteristický svou prokázanou kožní snášenlivostí.

Eucerin Pleťová hydratační mlha s kyselinou hyaluronovou a gluko-glycerolem poskytuje okamžitou a dlouhotrvající hydrataci pro hladkou a zářivou pleť. Kombinace kyseliny hyaluronové a přírodně identického gluko-glycerolu napomáhá aktivovat vlastní hydrataci pleti. Gluko-glycerol aktivuje kanálky, které zajišťují rozvod vody mezi kožními buňkami a podporují hydratační rovnováhu pleti zevnitř.

Použití:
Eucerin Hyaluron-Filler noční krém: Aplikujte večer na očištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Vynechejte oblast v okolí očí.

Eucerin Hyaluron Hyaluronová hydratační mlha: Kdykoliv v případě potřeby podržte sprej ve vzdálenosti 20cm od pleti a nastříkejte na obličej, krk a dekolt. Nechte 2-3 minuty pronikat do pleti a poté jemně osušte.

Složení:
Eucerin Hyaluron-Filler noční krém: Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Isopropyl Palmitate, Panthenol, Caprylic-Capric-Triglyceride, Hydrogenated Coco-Glycerides, Octyldodecanol, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycine Soja Germ Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Dimethicone, Carbomer, Caprylyl Glycol, Trisodium EDTA, 1-2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Parfum

Eucerin Hyaluron Hyaluronová hydratační mlha: Aqua, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Glyceryl, Glucoside, Panthenol, Pantolactone, Arginine HCL, Sodium Citrate, Citric Acid, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, 1-2-Hexanediol, Phenoxyethanol

Velikost balení:
50ml + 150ml

Značka Eucerin
Výrobce BEIERSDORF
Kód produktu: MD380264
Druh zboží: Kosmetika
Kód PDK 4589363
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.