Eucerin Sun Sensitive Protect Dětský sprej SPF50+ 300ml

Kosmetika

Špičkový přípravek na opalování pro děti. Chrání a zklidňuje citlivou dětskou pokožku a snižuje riziko jejího dlouhodobého poškození. Technologie Advanced Spectral Technology značky Eucerin poskytuje velmi vysokou UVA/UVB ochranu a také obranu před vysokoenergetickým viditelným světlem. Tento opalovací přípravek také podporuje vlastní mechanismus pokožky na obnovu DNA. více

Produkt není dostupný

Špičkový přípravek na opalování pro děti. Chrání a zklidňuje citlivou dětskou pokožku a snižuje riziko jejího dlouhodobého poškození. Technologie Advanced Spectral Technology značky Eucerin poskytuje velmi vysokou UVA/UVB ochranu a také obranu před vysokoenergetickým viditelným světlem. Tento opalovací přípravek také podporuje vlastní mechanismus pokožky na obnovu DNA. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Eucerin Sun Sensitive Protect Dětský sprej SPF50+ 300ml"

Špičkový přípravek na opalování pro děti. Chrání a zklidňuje citlivou dětskou pokožku a snižuje riziko jejího dlouhodobého poškození. Technologie Advanced Spectral Technology značky Eucerin poskytuje velmi vysokou UVA/UVB ochranu a také obranu před vysokoenergetickým viditelným světlem. Tento opalovací přípravek také podporuje vlastní mechanismus pokožky na obnovu DNA.

Dětský sprej na opalování

UV záření je hlavní příčinou spálení pokožky, ale také vysokoenergetické viditelné světlo vede k tvorbě volných radikálů, které představují pro pokožku další zátěž.

Eucerin Dětský sprej na opalování Sensitive protect s velmi vysokou ochranou 50+ je přípravek na opalování pro děti vyvinutý speciálně pro zklidnění a ochranu citlivé dětské pokožky před spálením, který snižuje riziko dlouhodobého poškození pokožky vlivem slunečního záření. Je také vhodný pro atopickou pokožku. Technologie Advanced Spectral Technology kombinuje širokospektrální a fotostabilní UVA/UVB filtry 1 poskytující velmi vysoký stupeň ochrany před UV zářením s licochalconem A pro neutralizaci volných radikálů vyvolaných UV zářením a vysokoenergetickým viditelným světlem.

Tento opalovací sprej pro děti obsahuje také kyselinu glycyrrhetinovou, která podporuje vlastní mechanismus pokožky na obnovu DNA. Bez parfemace, extra voděodolný, obsahuje technologii značky Eucerin "Proti skvrnám po vyprání"* a přichází v praktickém spreji s pumpičkou pro snadnou aplikaci.

Klinické i dermatologické testy prokázaly, že Eucerin Dětský sprej na opalování Sensitive Protect s velmi vysokou ochranou SPF 50+ je vhodný pro citlivou dětskou pokožku, včetně pokožky s atopickou dermatitidou.

*Skvrny od opalovacích přípravků jsou po vyprání méně viditelné.

1 Odpovídají přísným standardům kladeným na ochranu před UVA a UVB zářením asociací Cosmetics Europe. Úroveň ochrany před UVA zářením je vyšší než je požadováno dle EU norem.

Použití:
Aplikujte na pokožku v dostatečném množství nejlépe 30 minut před sluněním.

Složení:
Aqua, Homosalate, Glycerin, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Dibutyl Adipate, Copernicia Cerifera Cera, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, VP-Hexadecene Copolymer, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Sucrose Polystearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydrogenated Polyisobutene, Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Velikost balení:
300ml

Upozornění:
Vyhněte se kontaktu s očima.

Výrobce BEIERSDORF
Kód produktu: MD356707
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Eucerin
Kód PDK 3778223
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.