Avene Sun Sunsimed 80ml

Zdravotnický prostředek

Avène Sunsimed je zdravotnický prostředek vyvinutý pro kůži přecitlivělou na sluneční záření. Poskytuje velmi vysokou sluneční ochranu a prevenci rizika vzniku aktinické keratózy, nemelanomové rakoviny kůže a fotostárnutí. více

Produkt není dostupný

Avène Sunsimed je zdravotnický prostředek vyvinutý pro kůži přecitlivělou na sluneční záření. Poskytuje velmi vysokou sluneční ochranu a prevenci rizika vzniku aktinické keratózy, nemelanomové rakoviny kůže a fotostárnutí. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Avene Sun Sunsimed 80ml"

Avène Sunsimed je zdravotnický prostředek vyvinutý pro kůži přecitlivělou na sluneční záření. Poskytuje velmi vysokou sluneční ochranu a prevenci rizika vzniku aktinické keratózy, nemelanomové rakoviny kůže a fotostárnutí.

Hlavní výhody:
- Poskytuje každodenní ochranu před slunečním zářením
- Má prokázanou účinnost proti negativním dopadům slunečního záření:
• Prevence rakoviny kůže (mimo melanomu) a aktinické keratózy
• Prevence fotoindukovaného poškození DNA
• Prevence fotostárnutí kůže
• Prevence oxidačního stresu způsobeného UVB-UVA, infračerveným a viditelným zářením

Účinné látky:
Poskytuje velmi vysokou sluneční ochranu citlivé kůže díky inovativnímu fotoprotekčnímu ochrannému systému Sunsitive®:
1. Fotostabilní patentovaný filtrační systém zajišťuje extrémně široké spektrum UVB-UVA ochrany.
2. Pre-tocopheryl (patentovaná stabilní forma provitamínu E) - silný antioxidant s postupným uvolňováním, který chrání kůži před vnějšími agresivními vlivy a volnými radikály.
3. Emulgátor nové generace usnadňuje rovnoměrnou aplikaci přípravku na kůži a poskytuje posílený bariérový efekt.
4. Termální voda Avène zklidňuje, zjemňuje citlivou pleť a působí proti podráždění.

Neobsahuje parfemaci, je voděodolný. Neobsahuje silikony.

Použití:
Aplikujte každé ráno na obličej a během dne na oblasti vystavené slunečnímu záření. Aplikujte opakovaně v případě dlouhodobého vystavení slunečnímu záření, při pocení nebo kontaktu s vodou. Pro doporučené dávkování si pečlivě pročtěte informace na vnějším obalu přípravku. Přesná aplikace: Obličej - 2 stisky Krk - 1 stisk Dekolt - 1 stisk Hlava - 3 stisky Předloktí - 1 až 2 stisky na 1 předloktí Hřbet ruky - 1 stisk na 1 ruku Neaplikujte na sliznize a poškozenou kůži. Nepřekračujte dávku odpovídající 21 stiskům za celý den.

Složení:
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BENZOIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHERYL GLUCOSIDE, EXCIPIENTS, **

Velikost balení:
80 ml

Upozornění:
Zabraňte styku s očima. K vnějšímu použití. Prostředky na ochranu proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu před ultrafialovým zářením. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření. Nadměrná expozice slunci představuje vážné zdravotní riziko. Vyhýbejte se slunci v době mezi 11. a 15. hodinou. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunečnímu záření. K ochraně před sluncem používejte oblečení (klobouk, sluneční brýle, tričko...).

Výrobce PIERRE FABRE
Kód produktu: MD347117
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Značka: Avene
Kód PDK 3593739
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.