Ladival alergická pokožka obličej OF50+ gel 50ml

Kosmetika

Velmi účinný gel na ochranu proti slunci na obličej, výstřih a ruce pro pokožku náchylnou ke sluneční alergi, Mallorka-akné nebo mastnou pleť. UV-B a UV-A ochrana, voděodolný. více

Produkt není dostupný

Velmi účinný gel na ochranu proti slunci na obličej, výstřih a ruce pro pokožku náchylnou ke sluneční alergi, Mallorka-akné nebo mastnou pleť. UV-B a UV-A ochrana, voděodolný. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Ladival alergická pokožka obličej OF50+ gel 50ml"

Ladival Alerg obličej OF50 gel je určený na ochranu proti slunci, má lehké, nemastné složení a je ideální na obličej, výstřih a ruce.

Je vhodný pro pokožku náchylnou ke sluneční alergii, Mallorka-akné nebo pro mastnou pleť se sklonem k tvorbě akné.

Přípravek zajišťuje pokožku příjemnou na dotek a je vhodný pro každodennní péči o pleť. Gel neobsahuje oleje, emulgátory, parfémy, barviva ani konzervanty.

Kůže náchylná k alergiím by se měla vyhnout látkám, které mohou vyvolat alergické reakce, jako např. tuky a emulgátory. Proto je přípravek tvořen hydrofilním základem, ve kterém jsou jemně rozptýleny nerozpustné složky, např. UV-filtry. Přípravek tedy vypadá jako mléko a také vykazuje stejné kosmetické vlastnosti (výborně se roztírá, rychle se vstřebává, netvoří lepkavý film na pokožce), ale přitom se jedná o gel.

Použití:
Před sluněním naneste dostatečně silnou vrstvu. Příliš malá vrstva gelu snižuje ochranný účinek. Pravidelně opakujte, aby byla zachována ochrana, zejména při koupání. Nechte dobře vstřebat, neboť by mohlo dojít ke zbarvení textilií. Používejte dle Vaší potřeby.

Složení:
fotolyáza, dexpanthenol, vitamín E

Velikost balení:
50ml

Upozornění:
Vyhněte se kontaktu se všemi druhy textilií - může zanechat trvalé skvrny. Batolata a malé děti je nutné chránit před přímým sluncem, používat oblečení a sluneční ochranu s vysokým faktorem. Nadměrné slunění představuje zdravotní riziko.

Skladování:
Při teplotě do 25°C. Ukládejte mimo dosah dětí.

Značka Ladival
Výrobce STADA
Kód produktu: MD369101
Druh zboží: Kosmetika
Kód PDK 3934099
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.