Ladival alergická pokožka OF50+ 50ml + Akut sérum 50ml

Kosmetika

LADIVAL balíček - Akut sérum obličej 50ml + Alerg obličej OF 50+ 50ml. Regenerační sérum zmírňuje zarudnutí způsobené sluncem, podporuje vlastní regeneraci pokožky. GEL ALERG poskytuje ochranu proti UVB, UVA a IRA záření. více

Produkt není dostupný

LADIVAL balíček - Akut sérum obličej 50ml + Alerg obličej OF 50+ 50ml. Regenerační sérum zmírňuje zarudnutí způsobené sluncem, podporuje vlastní regeneraci pokožky. GEL ALERG poskytuje ochranu proti UVB, UVA a IRA záření. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Ladival alergická pokožka OF50+ 50ml + Akut sérum 50ml"

Ladival obličej DUO je balíček skládající se z produktů Ladival Akut sérum na obličej 50 ml a Ladival gel pro alergickou pokožku - péče o obličej 50 ml.

Ladival Akut sérum na obličej zmírňuje zarudnutí způsobené sluncem, podporuje vlastní regeneraci pokožky.
Transparentní nemastné sérum Akut byl speciálně vyvinuto pro regeneraci a péči o sluncem namáhanou pokožku. Obsahuje fotolyázu - aktivní enzym získaný z modrých řas, který podporuje vlastní regeneraci buněk pokožky. Snižuje poškození kůže způsobené UV-B zářením.
Sérum ulevuje od pocit napnuté kůže, zmírňuje zarudnutí způsobené sluncem a příjemně chladí.

Regenerační a pečující fluid pro sluncem namáhanou pokožku
S enzymem fotolyáza, dexpanthenolem a vitaminem E
Dermatologicky testováno
Bez olejů a emulgátorů
Bez parfémů.

Ladival gel pro alergickou pokožku - péče o obličej je velmi účinný gel na ochranu proti slunci na obličej, výstřih a ruce pro pokožku náchylnou ke sluneční alergii, Mallorka-akné nebo pro mastnou pleť.
To, co složení tohoto přípravku dělá unikátním, je kombinace slunečních filtrů, které zaručují spolehlivou a okamžitou ochranu před poškozením kožních buněk a předčasným stárnutím kůže způsobeným sluncem. Jedná se tzv. o trojnásobnou ochranu před UVA-UVB-IRA. Tato trojkombinace ochrany pokožky je unikátní a na českém trhu jediná.

Vedle ochrany před UV zářením Ladival gel chrání i před infračerveným zářením typu A. Toto záření je zodpovědné za poškozování kožních buněk v nejspodnější vrstvě pokožky - hypodermis.

Přípravek je určen pro alergickou pokožku a pro citlivou pokožku dětí a batolat.
Gel je obohacen o vitamíny, antioxidanty a je voděodolný až mimořádné voděodolný.

Ladival gel naopak rozhodně neobsahuje konzervační látky, parfémy, barviva ani chemické emulgátory (tzv. PEG).

Všechny přípravky značky Ladival jsou dermatologicky testovány.

Použití:
Před sluněním naneste dostatečně silnou vrstvu přípravku Ladival gel pro alergickou pokožku - péče o obličej. Příliš malá vrstva gelu snižuje ochranný účinek. Pravidelně opakujte, aby byla zachována ochrana, zejména po koupání.
Nechte dobře vstřebat, protože může dojít ke zbarvení textilií.

Ladival Akut sérum na obličej naneste na čistou pokožku. Dle potřeby opakujte.
Pro zajištění optimálního efektu fytolyázových lipozomů, počkejte nejméně 30 minut, než budete na ošetřovaná místa aplikovat jakýkoliv jiný mastný přípravek.

Složení:
fotolyáza, dexpanthenol, vitamín E

Velikost balení:
50ml + 50ml

Upozornění:
Batolata a malé děti chraňte před přímým sluncem a používejte oblečení a ochranu proti slunci s vysokým ochranným faktorem. Ani produkty s vysokým faktorem SPF neposkytují kompletní ochranu. Vyhněte se pobytu na intenzivním poledním slunci. Nadměrné slunění představuje vážné zdravotní riziko! Vyhněte se kontaktu se všemi druhy textilií - může zanechat trvalé skvrny.

Skladování:
Při teplotě do 25°C. Ukládejte mimo dosah dětí.

Výrobce STADA
Kód produktu: MD370178
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Ladival
Kód PDK 3953990
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.