JONZAC REHYDRATE Hydratační sérum BIO 30ml

Kosmetika

Hydratační sérum působí v hlubokých vrstvách pleti a účinně bojuje proti drobným vráskám vznikajícím její dehydratací. více

Produkt není dostupný

Hydratační sérum působí v hlubokých vrstvách pleti a účinně bojuje proti drobným vráskám vznikajícím její dehydratací. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"JONZAC REHYDRATE Hydratační sérum BIO 30ml"

Při použití séra dochází k naplnění pleti aktivní vodou a docílení rovnovážné hydratace, která jí okamžitě dodá zdravý vzhled. Pleť je vyplněná a vyhlazená.

Použití:
Pro zvýšení účinku nanášejte ráno a/nebo večer před použitím krému Rehydrate. Konečky prstů rozetřete po celém obličeji a krku a zejména v místech, kde je pleť nejvíce vysušená.

Složení:
Aqua/Water/Eau**,Anthemis Nobilis Flower Water*, Pentylene Glycol, Triethyl Citrate, Cellulose Gum, Sodium Levulinate, Xylitylglucoside, Sodium Hyaluronate, Anhydroxylitol, Amorphophallus Konjac Root Powder, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Glycerin, Xylitol, Sodium PCA, Lactic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hydroxide. * Složky z organického zemědělství. ** 99% všech složek je přírodního původu, 20% všech složek je z organického zemědělství, 70% všech složek je původem z Francie.

Velikost balení:
30 ml

Výrobce LABORATOIRE LEA NATURE
Kód produktu: MD370619
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Jonzac
Kód PDK 3956241
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.