LiQuido Radical 125ml

Zdravotnický prostředek

Liquido RADICAL 125ml poskytuje maximální účinnost a péči o vlasy a pokožku hlavy při výskytu vší a hnid. Přípravek nedráždí pokožku, a proto je vhodný i pro malé děti a alergiky. více

Produkt není dostupný

Liquido RADICAL 125ml poskytuje maximální účinnost a péči o vlasy a pokožku hlavy při výskytu vší a hnid. Přípravek nedráždí pokožku, a proto je vhodný i pro malé děti a alergiky. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"LiQuido Radical 125ml"

Zdravotnický prostředek LiQuido Radical šampon na vši obsahuje speciální směs silic a olejů, které vytvářejí nepříznivé podmínky pro existenci, růst a množení vší. Přípravek je šetrný a dobře snášený i citlivou pokožkou, nedráždí ji, není parfemován a je vhodný i pro malé děti a alergiky.

Proč zvolit LIQUIDO RADICAL?

  • Maximální komfort – snadná a rychlá aplikace.
  • Bezpečný a šetrný k citlivé dětské pokožce – nedráždí ji, není parfemován.
  • Je vhodný i pro malé děti a alergiky.

S aplikací zdravotnického prostředku LiQuido Radical šampon na vši  je třeba začít ihned po nalezení vší, hnid, larev nebo při podezření na kontakt se zavšivenou osobou. Je potřeba zkontrolovat všechny členy domácnosti, protože vši se šíří při blízkém kontaktu hostitelů. Pečlivé, opakované ošetření a karanténní opatření zajišťují rychlé odstranění zavšivení.

Návod na použití

  1. Do mokrých vlasů, včetně vlasů na temeni hlavy a v okolí uší, vetřete dostatečné množství přípravku LiQuido Radical šampon na vši tak, aby všechny vlasy byly přípravkem dokonale ošetřeny a vytvořila se jemná pěna.
  2. Vlasy s aplikovaným přípravkem řádně překryjte igelitovou čepicí, která je součástí balení.
  3. Nechte přípravek LiQuido Radical šampon na vši působit ve vlasech minimálně 15 minut.
  4. Přípravek pak z vlasů omyjte vodou a běžným šamponem.
  5. Vlasy osušte fénem a nad umyvadlem nebo nad vanou důkladně vyčesejte zasažené vši, hnidy a larvy hřebenem všiváčkem, který je součástí balení.
  6. Aplikaci doporučujeme zopakovat po 2–3 dnech, nejpozději však do 7. dne. Preventivní denní kontrolu vlasů provádějte po dobu 3 týdnů.

Složení

Přípravek obsahuje aqua, sodium laureth sulfate, dimethicone, acrylamide/polysorbate 20, propylene glycol, cocos nucifera oil, melia azadiratha seed oil, caprylyl glycol/ ethylhexylglycerin, melaleuca alternifolia leaf oil, eucalyptus globulus leaf oil, thymus vulgaris oil, hippophae rhamnoides oil, ceteaareth-20, PEG-40 hydrogenated castor oil.

Upozornění

Pouze k vnějšímu použití. V průběhu používání přípravku LiQuido Radical šampon na vši nejezte a nekuřte. Ukládejte mimo dosah dětí! Nepoužívejte při přecitlivělosti na některé obsažené látky. Neaplikovat na poraněnou kůži. Přípravek spotřebujte do 6 měsíců od prvního otevření. Mohou používat těhotné

 

 

Značka LiQuido
Výrobce SIMPLY YOU PHARMACEUTICALS
Kód produktu: MD339152
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 3474260
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.