Paranit Extra silný šampon 100ml+hřeben

Zdravotnický prostředek

Paranit Extra silný šampon pro ošetření a ochranu je prokazatelně 100% účinný proti vším během 5-ti minut a chrání před možnou nákazou až 72 hodin. více

Produkt není dostupný

Paranit Extra silný šampon pro ošetření a ochranu je prokazatelně 100% účinný proti vším během 5-ti minut a chrání před možnou nákazou až 72 hodin. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Paranit Extra silný šampon 100ml+hřeben"

Zdravotnický porstředek na ošetření proti vším v průběhu 5 minut. Pro úspěšné ošetření proti hnidám nechte působit až 10 minut.

Výhodu šampónu je jeho rychlý účinek., ochrana LPF technologie ve vlasech vytváří nepříznivé podmínky pro vši a chrání před opakovanou nákazou až 72 hodin. Šampon pro vším se vyznačuje jednoduchým vymytím z vlasů prostředek je bez silikonu. Na produkt nevzniká žádná rezistence - bez insekticidů.

Použití

Suché vlasy zkontrolujte pramen po prameni pomocí přiloženého hustého hřebene proti vším.

Naneste dostatečné množství přípravku Paranit Extra Silný šampon přímo na suché vlasy od kořínků až po konečky. Ujistěte se, že jste přípravkem pokryli celý povrch hlavy a všechny vlasy. Dobře vmasírujte, zvláštní pozonost věnujte oblasti krku a za ušima. Nechte působit 5 minut. Pro úspěšné ošetření vší a hnid nechte působit až 10 minut.

Přidejte do vlasů dostatečné množství vody a napěňte. Vlasy důkladne omyjte a opláchněte. Ujistěte se, že jste vypláchli všechny zbytky šamponu.

Než vlasy vysušíte, vyčešte z nich vši a hnidy pomocí hustého hřebene proti vším. Hřeben průběžně čistěte.

Složení 

Parafín (minerální olej), Laureth – 4, MIPA – Laureth sulfát, Diethanolamid kokosového oleje, Akrylátový kopolymer, Iso-dodekan, Geraniol, Fenyletyl fenylacetát, Citronellol, Nerolidol (směs cis- a trans- izomerů), Geranyl – acetát, Sezamový olej.

Upozornění

Před použitím zdravotnického prostředku si pozorně přečtěte návod k použití a uchovávání. 

Balení obsahuje hřeben pro vyčesání hnid a prostředek 100 ml.

Skladování

Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci. 

Upozornění

Používejte v souladu s návoem na použití.

Značka Paranit
Výrobce OMEGA PHARMA
Kód produktu: MD379800
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 4586633
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.