Prezervativ DUREX Real Feel 3ks

Zdravotnický prostředek

Kondomy Real Feel™ jsou vyrobeny z technicky pokročilého materiálu kondomů příští generace, který zprostředkovává přirozenější pocit pro oba partery. Vhodný pro lidi s alergickou reakcí na latex. více

Produkt není dostupný

Kondomy Real Feel™ jsou vyrobeny z technicky pokročilého materiálu kondomů příští generace, který zprostředkovává přirozenější pocit pro oba partery. Vhodný pro lidi s alergickou reakcí na latex. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Informace o produktu:
"Prezervativ DUREX Real Feel 3ks"

Proč si je zamilujete: Navržené pro přirozený pocit kůže na kůži. Technologicky vyspělý bezlatexový materiál. Pro maximální citlivost. Nová generace kondomů Durex Real Feel je vyrobena z technologicky vyspělého bezlatexového materiálu, který zajišťuje přirozený pocit kůže na kůži. Materiál Real Feel kondomů může maximalizovat potěšení pro ni i pro něj díky kombinaci větší intimity, citlivosti a většího propojení. Tyto kondomy jsou vhodné také pro ty, kteří mají alergii na latex. Bezlatexové polyisoprenové kondomy vhodné pro ty, kteří mají alergii na latex. Standardní velikost (nominální šířka: 56 mm), lubrikované silikonovým lubrikačním gelem. Kvalita Durex: každý kondom je 100 % elektronicky testován. U každé šarže se provede dalších 5 testů kvality.

Použití:
Opatrně odtrhněte zoubkovanou stranu folie tak, abyste při tom nepoškodili vložený kondom. Opatrně ho vyjměte. Pozor na poškození kondomu nehtem nebo ostrými předměty, jako například prstenem nebo piercingem. Prezervativ je určen pro jednorázové použití.

Velikost balení:
3 ks

Upozornění:
Pečlivě si přečtěte návod na použití, zejména pokud používáte kondomy pro anální nebo orální sex. Kondom je pouze na jedno použití. Žádná antikoncepční metoda Vám nemůže poskytnout 100% ochranu proti otěhotnění, HIV či jiným pohlavně přenosným chorobám. Uchovávejte mimo dosah dětí. Kondomy jsou zdravotnickým prostředkem.

Značka Durex
Výrobce RECKITT
Kód produktu: MD375322
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 4519766
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.