Dr.Müller Lubrikační gel Ty&Já neparfemovaný 100ml

Zdravotnický prostředek

Lubrikační gel Ty & JÁ je zdravotnický prostředek pro zachování přirozené vlhkosti vaginální sliznice a pro zpříjemnění intimních prožitků. více

Dočasně nedostupné

121 Kč

Lubrikační gel Ty & JÁ je zdravotnický prostředek pro zachování přirozené vlhkosti vaginální sliznice a pro zpříjemnění intimních prožitků. více

Prosím informujte mne, jakmile produkt bude opět k dispozici.

Vyplněním svých údajů do formuláře a kliknutím na tlačítko "Pokračovat" berete na vědomí podmínky ochrany osobních údajů.

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Dr.Müller Lubrikační gel Ty&Já neparfemovaný 100ml"

Lubrikační gel Ty & Já® Dr. Müller Pharma je zdravotnický prostředek pro zachování přirozené vlhkosti vaginální sliznice a pro zpříjemnění a obohacení intimních prožitků. Odstranuje nepříjemné bolestivé pocity při nedostatečném zvlhčení sliznice. Lze jej použít společně s kondomem. Účelem kondomu je snížit riziko nákazy sexuálně prenosnými nemocemi a AIDS a ochránit proti početí.
Lubrikační gel je také vhodný pro snadnější zavádění teploměru, menstruačních tampónů nebo jiných pomůcek ci nástrojů do pochvy a k měření rektální teploty.
Je založen na vodní bázi, neobsahuje oleje a barviva. Má neutrální chut. Nezanechává skvrny. Nevstřebává se do organismu. Nenahrazuje antikoncepci.

Použití:
Odstraňte fólii, sundejte víčko dávkovače, vytlačte přiměřené množství prípravku a aplikujte na již nasazený kondom, na pomůcku nebo přímo na sliznici pohlavních orgánů.

Složení:
Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Lactic Acid

Velikost balení:
100ml

Upozornění:
Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Spotřebujte do 6 měsíců po otevření. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek přípravku. Jakoukoliv závažnou nežádoucí příhodu, která se vyskytla v souvislosti s použitím tohoto prostředku, ohlaste výrobci nebo SÚKLu a přípravek již opětovně nepoužívejte.

Skladování:
Na suchém místě při teplotě od +5°C do +25°C. Ukládejte mimo dosah dětí.

Značka Dr. Müller
Výrobce DR MULLER
Kód produktu: MD262855
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 8594009623640
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.