Saloos Tělový a masážní olej Celulinie 50ml

Kosmetika

Špičkový přírodní masážní olej vhodný na pokožku s projevy celulitidy. Pomáhá obnovit přirozenou hydrataci pokožky, zvláčňuje ji a přispívá k udržení její pružnosti a pevnosti. více

Produkt není dostupný

Špičkový přírodní masážní olej vhodný na pokožku s projevy celulitidy. Pomáhá obnovit přirozenou hydrataci pokožky, zvláčňuje ji a přispívá k udržení její pružnosti a pevnosti. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Saloos Tělový a masážní olej Celulinie 50ml"

Špičkový přírodní masážní olej Celulinie s esencemi z jalovce a grepu je ideální na pokožku s projevy celulitidy. Pravidelná masáž problematických míst zadečku, stehen a bříška napomáhá udržet pružnost a pevnost kůže. Čistý přírodní bioprodukt.

 

Ideální péče při celulitidě
Povzbuzující tělový olej v biokvalitě je oblíbený v boji proti celulitidě, při které je narušen krevní a lymfatický oběh. Při lymfatické masáži pomáhá odplavovat nežádoucí látky z těla. Výsledkem pravidelných masáží problematických partií, jako jsou hýždě a stehna, je hladší a pevnější pokožka. Tento olej je skvělý i pro muže jako příjemný způsob relaxace s vůní citrusů.

 

Aktivní přírodní ingredience
Celulinie má čistě přírodní původ, vyrábí se pouze z pečlivě vybraných rostlin, což je zárukou jeho špičkové kvality oceněné certifikací CPK BIO. Základ tvoří ty nejkvalitnější rostlinné oleje lisované za studena „3M“ (makadamiový, meruňkový a mandlový) s perfektní skluzností.
Obsahuje vitamíny A, E, F, lecitin a originální kombinaci vzácných 100% přírodních esenciálních neboli éterických olejů známých svou schopností při podpoře toku lymfy.

 

Jedinečný aromaterapeutický zážitek
Bio olej na tělo na pomerančovou kůži potěší citrusovo-jalovcovou vůní, která stimuluje mysl. Obsažený 100% přírodní esenciální olej z jalovce vyniká svou schopností podporovat tok lymfy, olej z grepu výborně osvěžuje a stimuluje. Citron a pomeranč dolaďují účinné spojení esencí při celulitidě svou příjemnou citrusovou vůní.

 

Použití:
Vmasírujte do problematických partií hýždí, stehen a na "pomerančovou" kůži.
Doporučujeme používat pravidelně každý den.

 

Složení:
Bio slunečnicový olej, Makadamiový olej, Meruňkový olej, Mandlový olej, Bio sezamový olej, Parfum* (Vůně 100% přírodních esenciálních olejů), Limonene**, Linalool**, Citral**, Extrakt z rozmarýnu lékařského, Vitamin E, Geraniol**, Coumarin** (Kumarin)

*směs esenciálních olejů
**přirozená součást esenciálních olejů

 

Velikost balení:
50ml

 

Upozornění:
Kosmetický výrobek, pouze k vnějšímu použití.

 

Skladování:
Uchovávejte mimo dosah dětí.

Značka Saloos
Výrobce M+H MICA A HARASTA
Kód produktu: MD266133
Druh zboží: Kosmetika
Kód PDK 8594031326762
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.