BIODERMA Cicabio krém SPF50+ 30ml

Obnovující krém na prevenci jizev, pro pokožku vystavenou slunečnímu záření. Hydratuje a zklidňuje pokožku, zmírňuje nutkání se škrábat. více

Produkt není dostupný

Obnovující krém na prevenci jizev, pro pokožku vystavenou slunečnímu záření. Hydratuje a zklidňuje pokožku, zmírňuje nutkání se škrábat. více

Sleva 200 Kč platí při nákupu produktů řady Bioderma Atoderm & Cicabio nad 690 Kč. Akce platí na e-shopu do vyprodání zásob nebo


do 30. 4. 2024
mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"BIODERMA Cicabio krém SPF50+ 30ml"

Cicabio Krém SPF 50+ pomáhá obnovovat oslabenou pokožku v každé fázi přirozeného procesu hojení. Chrání před působením slunečního záření velmi vysokým faktorem SPF 50+ bez oktokrylenu a omezuje riziko vzniku tmavých skvrn po jizvách (hyperpigmentace).
Jeho zvlhčující a ochranná textura na bázi kyseliny hyaluronové hydratuje a je nemastná a nelepivá pro skutečně pohodlné použití. Zklidňuje pokožku a zmírňuje nutkání škrábat se. Velmi dobrá snášenlivost. Nekomedogenní. Vhodný i jako podklad pod make-up. Neparfemovaný. Voděodolný.

BENEFITY:
Obnovuje pokožku. Chrání před slunečním zářením díky velmi vysoké UV ochraně SPF 50+. Snižuje riziko hyperpigmentace po zjizvení (vznik tmavých skvrn). Eliminuje jizvy. Zklidňuje pokožku a zmírňuje nutkání se škrábat. Čistí a má antibakteriální účinek (meď, zinek). Hydratuje. Vhodný i po dermatologických zákrocích během slunečných dní (např. vyřezávaní znamének). Velmi dobrá snášenlivost - Nekomedogenní - Kompatibilný s make-upem. Bez parfemace - voděodolný

* Uživatelský test, 22 dobrovolníků ve věku od 28 do 68 let s kombinovanou až mastnou pokožkou, 28 dní.

DLOUHODOBÉ VÝSLEDKY:
Obnovuje pokožku. Pokožka je obnovena: 76%*. Zvláčňuje. Pokožka je hydratovaná: 91%*

* Uživatelský test, 22 dobrovolníků ve věku od 28 do 68 let s kombinovanou až mastnou pokožkou, 28 dní.

CO SE DĚJE VE VAŠÍ POKOŽCE?
Naše pokožka je naší primární bariérou proti vlivům vnějšího prostředí, izoluje nás a chrání. Pokud je oslabená pokožka vystavena slunci, může se objevit hyperpigmentace jizvy (tmavé skvrny) a zanechat stopy, které přetrvávají.

JAK FUNGUJE Cicabio Krém SPF 50+?
Cicabio Krém SPF 50+ pomáhá obnovovat oslabenou pokožku vystavenou slunci působením v každé fázi procesu biologické epidermální obnovy a omezením rizika hyperpigmentace po zjizvení (vznik tmavých skvrn). Synergická kombinace resveratrolu, mědi a centella asiatica usnadňuje kvalitní obnovu pokožky. Velmi vysoká ochrana SPF 50+ omezuje riziko hyperpigmentace. Antibakteriální látky (měď a zinek) čistí pokožku. Antalgicine ™ rychle zmírňuje pocit nepohodlí a snižuje nutkání se škrábat. Jeho zvlhčující a ochranná textura na bázi kyseliny hyaluronové je nemastná a nelepivá pro skutečně pohodlné použití.

Cicabio Krém SPF 50+ A VAŠE RUTINA:
Aplikujte na postižené místo. Vyhýbejte se očnímu okolí. Při vystavení pokožky slunci nanášejte opakovaně. Používejte až do úplného zhojení pokožky. Pokud podráždění pokožky přetrvává, kontaktujte lékaře.
Neaplikujte na otevřené rány nebo nezahojené popáleniny. Nevystavujte malé děti slunci. Nadměrné vystavení slunci může poškodit zdraví. U dětí mladších než 36 měsíců se poraďte s lékařem.

Velikost balení:

Tuba 30 ml

Složení:

AQUA/WATER/EAU, DIETHYLAMINO
HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE,
HOMOSALATE, DIISOPROPYL SEBACATE,
BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL
TRIAZINE, DIBUTYL ADIPATE, GLYCERIN,
ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE,
BUTYLENE GLYCOL, LAUROYL LYSINE, PROPANEDIOL,
SILICA, SODIUM CITRATE, HYDROXYETHYL
ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE
COPOLYMER, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6,
PENTYLENE GLYCOL, COPPER SULFATE,
1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID,
ECTOIN, MANNITOL, SODIUM HYALURONATE,
XYLITOL, ZINC SULFATE, VITIS VINIFERA (GRAPE)
VINE EXTRACT, RHAMNOSE, POLYSORBATE 60,
SORBITAN ISOSTEARATE, ASIATICOSIDE, MADECASSIC
ACID, ASIATIC ACID, ACETYL DIPEPTIDE-1
CETYL ESTER, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES,
CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA
OCHROLEUCA EXTRACT. [BI 689]

 

Výrobce NAOS
Kód produktu: MD332024
Značka: Bioderma
Kód PDK 3312155
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.