Calcium pantothenicum mast Generica 30g

Kosmetika

Navrací přirozenou hydrataci suché a extrémně suché pokožce. více

Produkt není dostupný

Navrací přirozenou hydrataci suché a extrémně suché pokožce. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Calcium pantothenicum mast Generica 30g"

Emollient obsahující tělu vlastní hydratační složky a vysoký podíl zvláčňující látky přírodního charakteru, který navrací přirozenou hydrataci suché a extrémně suché pokožce. Calcium pantothenicum mast má pH 5,5, která je blízká přirozené pH pokožky. Mírně kyselé pH hraje důležitou roli v soudržnosti rohové vrstvy a při ochranné funkci pokožky. Zabraňuje proniknutí bakterií do těla přes pokožku a napomáhá opětovné regeneraci kožní bariéry. Péče o suchou a extrémně suchou pokožku při kožních onemocněních typu ekzém, psoriáza a kožní záněty, (nenahrazuje však lékařem předepsané léky). Regenerace pokožky se sklonem k praskání, olupování a tvorbě šupin. Potlačení svědění a zklidnění podráždění pokožky. Prevence vzniku opruzenin.

Použití:
Aplikujte 1-2x denně, především na noc, do 20 minut po umytí. Calcium pantothenicum mast poskytuje dlouhotrvající hydrataci vytvořením ochranného filmu na kůži, který udržuje dlouhodobě vlhkost v pokožce.

Složení:
Obsahuje tři aktivní složky, které napomáhají regeneraci poškozené pokožky: Calcium pantothenicum – sůl kyseliny pantotenové je nepostradatelná pro regeneraci pokožky. Má pozitivní účinky na hojení ran, jizev a popálenin, podporuje epitelizaci kůže a má protizánětlivý účinek. Urea – je látka, která se přirozeně nachází v kůži a zajišťuje hydrataci pokožky. Snižuje ztrátu vlhkosti přes kůži a váže vodu, tím udržuje v pokožce vlhkost. Navíc urychluje regeneraci kožních buněk a tím posiluje bariérovou funkci kůže, která brání prostupu cizích látek do organismu. Sladký mandlový olej – je vynikající změkčovač kůže s hydratačními účinky. Jako změkčovadlo vyživuje a zjemňuje pleť a pomáhá ji udržet hladkou. Udržuje správnou rovnováhu vlhkosti v pokožce, což je rozhodující v péči o suchou kůži. V případě suché a extrémně suché pokožky mandlový olej také zmírňuje svědění a podráždění pokožky. INGREDIENTS: Aqua, Petrolatum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Paraffinum Liquidum, Cera Alba, Urea, Glyceryl Stearate, Cetyl Palmitate, Calcium Pantothenate, Cholesterol, Glycerin, Lactic Acid, Parfum, Sodium Benzoate (and) Potassium Sorbate (and) Aqua.

Velikost balení:
30 g

Upozornění:
Vhodný od narození.

Značka Generica
Výrobce GENERICA
Kód produktu: MD284378
Druh zboží: Kosmetika
Kód PDK 2704063
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.