Biotter solný peeling s org.arganovým olejem 400g

Kosmetika

Pro redukci celulitidy. více

Produkt není dostupný

Pro redukci celulitidy. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Biotter solný peeling s org.arganovým olejem 400g"

Solný peeling s organickým arganovým olejem je určený pro každodenní péči o všechny typy pokožky. Bohaté složení peelingu má příznivý vliv na stav pokožky. Krystalky soli ve výživném arganovém oleji odstraňují odumřelé buňky, vyhlazují a vyživují tělo. Organický arganový olej hloubkově hydratuje pokožku, upravuje elasticitu pokožky a díky antioxidačnímu působení zabraňuje stárnutí pokožky. Pravidelné užívání peelingu má pozitivní vliv na mikro oběh krve v pokožce, pomáhá při procesu redukce celulitidy a hromadění se tukové tkáně. Po použití zůstane na pokožce ochranná vrstva, díky tomu je měkká, jemná a příjemná na dotyk.

Použití:
Naneste peeling na vlhkou pokožku. Proveďte několikaminutovou intenzivní masáž krouživými pohyby dlaní, poté opláchněte tělo vlažnou vodou. Pro získání silnějšího peelingového efektu, proveďte peeling na suché pokožce a poté opláchněte. Nepoužívejte na poraněnou a podrážděnou pokožku.

Složení:
Sodium Chloride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Olus Oil, Paraffin, Glyceryl Palmitate/Stearate, Cera Alba, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Geraniol, Citral , Citronellol.

Velikost balení:
400ml

Upozornění:
Nepoužívejte na obličej. V případě, že se Vám produkt dostane do očí, vypláchněte velkým množstvím vody. Dermatologicky testováno. Neobsahuje: barviva, silikony, PEG, SLS, SLES.

Výrobce EQUALAN
Kód produktu: MD358392
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Biotter
Kód PDK 3800654
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.