CutisHelp konopný tělový balzám 200ml

Kosmetika

Vysoce účinný zklidňující a regenerační přípravek pro ošetření suché, citlivé a alergické pokožky zejména po koupeli. více

Produkt není dostupný

Vysoce účinný zklidňující a regenerační přípravek pro ošetření suché, citlivé a alergické pokožky zejména po koupeli. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"CutisHelp konopný tělový balzám 200ml"

Napomáhá pleť zklidňovat a zvláčňovat, dodává kožním buňkám potřebnou výživu pro zajištění jejich správného vývoje a funkcí. Přípravek lehčí konzistence je určen pro ošetření těla při suché citlivé pokožce i při kožních problémech a nemocněních (ekzém, kožní alergie, lupénka, seboroická dermatitida). Kůži zklidňuje, zvláčňuje, regeneruje a vyživuje, posiluje její odolnost vůči vnějším vlivům. Je ideální pro celoplošné ošetření pokožky po koupeli.

Použití:
Balzám aplikujte pravidelně na celé tělo zejména po koupeli, případně kdykoli podle potřeby.

Složení:
Extrahovaný konopný olej, lanolin, licitin, alantoin. Složení: Aqua, Cannabis Sativa seed oil, Glycerin, Petrolatum, Cetearyl alcohol, C12-15 Alkyn Benzoate, Dimethicone, Glyceryl stearate, Butyrospermum parkii butter extract, PEG-40 stearate, Tocopheryl acetate, Lanolin, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Allantoin, Caprylyl Glycol and Glyceryl caprilate and Glycerin and Phenylpropanol, Hydrogenated Lecithin, Xanthan gum, Bisabolol, Parfum.

Velikost balení:
200ml

Upozornění:
Doporučujeme nekombinovat bezprostředně s žádnými dalšími kosmetickými ani léčebnými prostředky, a to zejména na bázi kortikosteroidů, protože působení extrahovaného konopného oleje zesiluje účinek všech látek takových preparátů. Osoby s velmi citlivou pokožkou mohou zpočátku ojediněle zaznamenat přechodné zčervenání nebo svědění kůže vlivem pronikání bioaktivních látek a s tím souvisejícího intenzivnějšího prokrvení. Tyto příznaky obvykle rychle odeznívají a následně nastává zklidnění obtíží. V případě neobvyklých projevů nebo přetrvání uvedené reakce používání ukončete, případně se obraťte na ošetřujícího lékaře.

Výrobce PARENTERAL
Kód produktu: MD274037
Druh zboží: Kosmetika
Značka: CutisHelp
Kód PDK 8595218200455
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.