Foamie Conditioner Bar - You're Adorabow

Kosmetika

Tuhý kondicionér pro jemné vlasy. Obsahuje extrakt z açaí. Dodává vlasům objem a pečuje o ně. Přirozené pH 4,5 uzavírá vlas. více

Produkt není dostupný

Tuhý kondicionér pro jemné vlasy. Obsahuje extrakt z açaí. Dodává vlasům objem a pečuje o ně. Přirozené pH 4,5 uzavírá vlas. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Foamie Conditioner Bar - You're Adorabow"

Tuhý kondicionér pro jemné vlasy. Obsahuje extrakt z açaí. Dodává vlasům objem a pečuje o ně. Přirozené pH 4,5 uzavírá vlas.

pro jemné vlasy

Použití

Kondicionér napěňte pod tekoucí vodou a naneste rovnoměrně na vlasy. Pečlivě opláchněte. Po použití zavěste na šňůrku a nechte vyschnout.

Složení

Sodium Cocoyl Isethionate, Hydrogenated Vegetable Oil, Aqua (Water), Polyglyceryl-4 Laurate, Glycerin, Parfum (Fragrance), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seedcake Extract, Lactic Acid, Mentha Arvensis (Mint) Herb Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Hydrolyzed Wheat Protein, Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Extract, Limonene, Caprylyl Glycol, 1, 2-hexanediol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Alumina, Potassium Sorbate, CI 77007 (Ultramarines), CI 73360 (Red 30)

Značka Foamie
Výrobce New Flag
Kód produktu: MD386322
Druh zboží: Kosmetika
Kód PDK 4569225
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.