Strepsils Plus 0.6mg/1.2mg/10mg pas.24

Léčivý přípravek

Strepsils Plus obsahuje dichlorbenzenmetanol a amylmetakrezol, které mají antiseptické účinky a ničí bakterie,způsobující bolest v krku a záněty ústní dutiny. Dále obsahuje lidokain mírnící bolesti místním tlumivým působením na nerv.zakončení ve tkáních. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Strepsils Plus obsahuje dichlorbenzenmetanol a amylmetakrezol, které mají antiseptické účinky a ničí bakterie,způsobující bolest v krku a záněty ústní dutiny. Dále obsahuje lidokain mírnící bolesti místním tlumivým působením na nerv.zakončení ve tkáních. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Strepsils Plus 0.6mg/1.2mg/10mg pas.24"

Co je Strepsils Plus a k čemu se používá

Strepsils Plus je kombinovaný přípravek. Obsahuje léčivé látky 2,4-dichlorbenzylalkohol a amylmetakresol, které mají antiseptické účinky a ničí bakterie způsobující bolest a záněty ústní dutiny a hltanu. Dále obsahuje lokální anestetikum lidokain, který mírní bolesti místním tlumivým působením na nervová zakončení ve tkáních.

Strepsils Plus se užívá k léčbě příznaků zánětlivých onemocnění dutiny ústní a hltanu (bolest v krku, afty, zánět dásní).

Strepsils Plus je určen pro dospělé a dospívající od 12 let.

Jak se Strepsils Plus užívá

Vždy užívejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou informací nebo podle pokynů svého lékaře nebo lékárníka. Pokud si nejste jistý(á), poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.

Pastilky Strepsils Plus jsou určeny dospělým a dospívajícím od 12 let.

Doporučená dávka přípravku je:

Dospělí a dospívající od 12 let: Každé 2-3 hodiny nechte volně rozpustit v ústech 1 pastilku. Neužívejte více než 8 pastilek denně.

Použití u dětí:
Přípravek se nesmí používat u dětí do 12 let.

Starší pacienti: Úprava dávkování není nutná.

Přípravek je určen ke krátkodobé léčbě; léčba nemá trvat déle než 3 dny. Přetrvávají-li příznaky onemocnění déle než 3 dny nebo se objeví horečka, bolest hlavy, nevolnost nebo zvracení, je nutné vyhledat lékaře.

Co Strepsils Plus obsahuje

Léčivé látky: amylmetacresolum; alcohol 2,4-dichlorobenzylicus; lidocaini hydrochloridum.

Jedna pastilka obsahuje amylmetacresoolum 0,6 mg; alcohol 2,4-dichlorobenzylicus 1,2 mg a lidocaini hydrochloridum 10 mg.

Pomocné látky: prostý sirup, tekutá glukóza (z pšeničného škrobu, obsahuje oxid siřičitý), kyselina vinná, dihydrát sodné soli sacharinu, levomenthol, silice máty peprné (obsahuje d-limonen), badyáníková silice (obsahuje d-limonen, 4-methoxybenzylalkohol a linalol), chinolinová žluť (E104), indigokarmín (E132).

Jak Strepsils Plus vypadá a co obsahuje toto balení

Světle modrozelené pastilky okrouhlého tvaru charakteristické vůně s vyraženým logem "S" na obou stranách.

Balení obsahuje 2, 6, 8, 12, 16 nebo 24 pastilek.

Na trhu nemusí být všechny velikosti balení.

Výrobce RECKITT
Kód produktu: MD362980
Druh zboží: Léčivý přípravek
Značka: Strepsils
Léková forma: Pastilka
Indikační skupina: Otorhinolaryngologica
Kód PDK 3751337
Kód SUKL 237959
ATC skupina R02AA03
Farmakoterapeutická skupina ANTISEPTIKA - DICHLOROBENZENMETHANOL
Před užitím léčivého přípravku si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.