Rowachol cps.etm.20

Léčivý přípravek

Přípravek je určen k léčbě onemocnění jater, žlučníku a žlučových cest, včetně rozpouštění žlučových kamenů. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Přípravek je určen k léčbě onemocnění jater, žlučníku a žlučových cest, včetně rozpouštění žlučových kamenů. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Rowachol cps.etm.20"

Co je přípravek Rowachol a k čemu se používá

Přípravek Rowachol tobolky se užívá k podpůrné léčbě při tvorbě žlučových kamenů, pokud již k léčbě žlučových kamenů užíváte léky obsahující žlučové kyseliny (které Vám předepsal lékař), nebo pokud jste podstoupil(a) zákrok zvaný litotripse (rozdrcení žlučových kamenů rázovou vlnou). Přípravek svým účinkem povzbuzuje tvorbu a vylučování žluči a zmírňuje křeče hladkého svalstva žlučových cest, a podílí se na rozpouštění a vyloučení žlučových kamenů.

Přípravek Rowachol užívejte pouze, pokud je Vám známo, že trpíte tímto onemocněním a léčbu tímto přípravkem Vám přímo doporučil lékař.

Přípravek je určen pouze pro dospělé.

Pokud se do 3 dnů nebudete cítit lépe nebo pokud se Vám přitíží, musíte se poradit s lékařem.

Jak se přípravek Rowachol užívá

Vždy užívejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou informací nebo podle pokynů lékaře nebo lékárníka. Pokud si nejste jistý(á) poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem.

Pokud lékař neurčil jinak, doporučená dávka přípravku pro dospělé je 3krát denně 1 až 2 tobolky před jídlem. Tobolky se polykají v celku.

Délku léčby tímto přípravkem vždy konzultujte s lékařem. Pokud se během 3 dnů léčby váš stav nezlepší, poraďte se s lékařem.

Co přípravek Rowachol obsahuje

Léčivými látkami jsou: alfa-pinen, beta-pinen, kamfen, cineol, menthon, levomethol, borneol.

Jedna enterosolventní měkká tobolka obsahuje: alfa-pinen 13,6 mg, beta-pinen 3,4 mg, kamfen 5,0 mg, cineol 2,0 mg, menthon 6,0 mg, levomenthol 32,0 mg, borneol 5,0 mg.

Pomocnými látkami jsou: panenský olivový olej, želatina, glycerol 85%, sodná sůl ethylparabenu (E215), sodná sůl propylparabenu (E217), sodná sůl mědňatého komplexu chlorofylinu, čištěná voda.

Jak přípravek Rowachol vypadá a co obsahuje toto balení

Přípravek Rowachol jsou zelené, kulaté enterosolventní měkké želatinové tobolky, obsahující čirou světle žlutou až nazelenalou tekutinu aromatického pachu.

Tobolky přípravku Rowachol jsou baleny v propylenovém obalu s polypropylenovým víčkem garantujícím neporušenost obalu (balení s 50 tobolkami) nebo jsou v PVC/Al blistrech (balení s 20 a 100 tobolkami) a v krabičce.

Velikost balení: 20, 50 nebo 100 enterosolventních tobolek.

Na trhu nemusí být všechny velikosti balení.

Značka Rowachol
Výrobce ROWA
Kód produktu: MD187821
Druh zboží: Léčivý přípravek
Léková forma: Enterosolventní měkká tobolka
Indikační skupina: Choleretica,cholekinetica
Kód PDK 5390387702068
Kód SUKL 58730
ATC skupina A05AX
Farmakoterapeutická skupina LÉČIVA K TERAPII ONEMOCNĚNÍ ŽLUČNÍKU - JINÁ LÉČIVA K TERAPII ONEMOCNĚNÍ ŽLUČOVÝCH CEST
Před užitím léčivého přípravku si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.