Nutridrink Creme s vanilkovou příchutí 4x125g

Potravina pro zvláštní lékařské účely

Vysoce energetická kompletní výživa s vysokým obsahem bílkovin, krémová konzistence. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí, při poruchách polykání (dysfagii) či při zvýšených nárocích organismu na příjem živin. Vanilková příchuť. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Vysoce energetická kompletní výživa s vysokým obsahem bílkovin, krémová konzistence. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí, při poruchách polykání (dysfagii) či při zvýšených nárocích organismu na příjem živin. Vanilková příchuť. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Nutridrink Creme s vanilkovou příchutí 4x125g"

Vysokoenergetická nutričně kompletní výživa.

Nutridrink Creme je nutričně kompletní výživa krémové konzistence s vysokým obsahem energie a bílkovin. Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely. Určeno k dietnímu postupu při podvýživě související s nemocí a při poruchách polykání (dysfagii). Bez lepku. Baleno v ochranné atmosféře. Ošetřeno UHT.

Návod k použití

Skladujte na suchém a chladném místě. Určený k přímé spotřebě. Nejlépe chutná vychlazený. Po otevření uchovávejte v chladničce max. po dobu 24 hodin. Při konzumaci přímo z kelímku zbylý obsah zlikvidujte.

Dávkování

1-3 kelímky k doplnění běžné stravy, 8-10 kelímků denně jako jediný zdroj výživy, pokud lékař nebo pracovník kvalifikovaný v oblasti klinické výživy neurčí jinak.

Složení

Voda, cukr, bílkoviny z kravského mléka, glukózový sirup, rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový), modifikovaný škrob, aroma, citronan draselný, emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselin), stabilizátor (karagenan), cholin chlorid, hydrogenfosforečnan didraselný, regulátor kyselosti (kyselina citronová), L-askorban sodný, hydroxid hořečnatý, maltodextrin, chlorid sodný, barvivo (kurkumin), mléčnan železnatý, hydroxid sodný, hydroxid draselný, DL-alfa-tokoferyl-acetát, retinyl-acetát, glukonan měďnatý, síran zinečnatý, síran manganatý, D-pantothenát vápenatý, cholekalciferol, thiamin hydrochlorid, pyridoxin hydrochlorid, nikotinamid, riboflavin, fluorid sodný, fytomenadion, kyselina pteroylmonoglutamová, chlorid chromitý, molybdenan sodný, jodid draselný, seleničitan sodný, D-biotin, kyanokobalamin.

Průměrný obsah na 100 ml

Energetická hodnota 675 kJ (160 kcal)
Tuky (28 En%) 5,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g
Sacharidy (48 En%) 19,2 g, z toho, cukry 10,6 g, laktóza 0,1 g
Vláknina (0 En%) < 0,5 g
Bílkoviny (24 En%) 9,5 g
Sůl 0,18 g

Vitaminy
Vit A 205 µg RE, Vit D 1,7 µg, Vit E 2,7 mg-alfa-TE, Vit K 13 µg, Thiamin 0,37 mg, Riboflavin 0,40 mg, Niacin (3,6 mg-NE) 0,37 mg, Kyselina pantothenová (B5) 1,3 mg, Vit B6 0,42 mg, Kyselina listová 64 µg, Vit B12 0,51 µg, Biotin 6,4 µg, Vit C 16 mg.

Minerální látky a stopové prvky
Na 70 mg, K 185 mg, Cl 64 mg, Ca 130 mg, P 113 mg, Mg 20 mg, Fe 2,6 mg, Zn 1,6 mg, Cu 0,43 mg, Mn 0,64 mg, F 0,18 mg, Mo 18 µg, Se 11 µg, Cr 11 µg, I 34 µg.

Jiné
Cholin 88 mg.

Osmolarita 580 mOsmol/l

Obsah

4 x 125 ml

 

Důležitá upozornění

Pouze pro enterální použití. Není určen pro parenterální podávání. Pouze pro použití pod lékařským dohledem. Vhodný jako jediný zdroj výživy. Nevhodný pro děti do 3 let věku. Při podávání dětem ve věku od 3 do 6 let je nutno dbát zvýšené opatrnosti.

Značka Nutridrink
Výrobce NUTRICIA
Kód produktu: MD182784
Druh zboží: Potravina pro zvláštní lékařské účely
Léková forma: Perorální roztok
Indikační skupina: Diaetetica
Kód PDK 2709435
Kód SUKL 33750
ATC skupina V06XX
Farmakoterapeutická skupina Výživa, dietetika (skupina pro VZP) - POTRAVINY PRO ZVLÁŠTNÍ LÉKAŘSKÉ ÚČELY (PZLÚ) (ČESKÁ ATC SKUP
Netto 500 g
Před užitím potraviny pro zvláštní lékařské účely si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.