Magnesium 250mg Pharmavit tbl.eff.20

Léčivý přípravek

Hořčík ve formě tablet se užívá při jeho nedostatku, který se může projevit širokou škálou klinických těžkostí. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Hořčík ve formě tablet se užívá při jeho nedostatku, který se může projevit širokou škálou klinických těžkostí. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Magnesium 250mg Pharmavit tbl.eff.20"

Co je Magnesium 250 mg Pharmavit a k čemu se používá

Přípravek obsahující hořčík, který je nezbytný pro správnou funkci nervového systému a svalů, pro stavbu kostí, zubů a chrupavek.

Bez porady s lékařem lze přípravek užívat při sníženém příjmu hořčíku v důsledku nedostatečné výživy. Na doporučení lékaře se přípravek užívá při léčbě stavů z nedostatku hořčíku a jejich prevenci. Přípravek mohou užívat dospělí, těhotné a kojící ženy.

Jak se Magnesium 250 mg Pharmavit užívá

Vždy užívejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou informací nebo podle pokynů svého lékaře nebo lékárníka. Pokud si nejste jistý(á), poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.

Pokud lékař nedoporučí jinak, užívají dospělí 2-3krát denně 1 šumivou tabletu. Tablety se užívají rozpuštěné ve sklenici (cca 200 ml) vody. 2 hodiny před a 2 hodiny po užití přípravku nejezte mléčné výrobky a nepijte mléko.

Bez porady s lékařem neužívejte déle než 10 dní.

Přípravek není určen pro děti a dospívající do 18 let.

Léčivými látkami jsou magnesii oxidum ponderosum a acidum ascorbicum. Jedna šumivá tableta obsahuje magnesii oxidum ponderosum 420 mg (odpovídá 250 mg hořčíku) a acidum ascorbicum 150 mg.
Pomocnými látkami jsou kukuřičný škrob, dihydrát sodné soli sacharinu, hydrogenuhličitan sodný, sacharóza, makrogol 6000, kyselina citronová, jahodové aroma (směs silic, přírodní aroma, maltodextrin, sacharóza, propylenglykol, kyselina octová, oxidovaný kukuřičný škrob), magnesium stearát, červené barvivo Ponceau 4R/amarant 50%.

Jak Magnesium 250 mg Pharmavit vypadá a co obsahuje toto balení

Magnesium 250 mg Pharmavit jsou růžové mramorované, kulaté, ploché, rozpustné tablety s pórovitým povrchem, jahodové vůně a chuti, balené v plastové tubě s polypropylénovým uzávěrem s vysoušecí vložkou.

Balení obsahuje 20 šumivých tablet.

Značka Pharmavit
Výrobce WALMARK
Kód produktu: MD187322
Druh zboží: Léčivý přípravek
Léková forma: Šumivá tableta
Indikační skupina: Soli a ionty pro p.o. i parent.aplikaci
Kód PDK 8595165288513
Kód SUKL 137120
ATC skupina A12CC30
Farmakoterapeutická skupina HOŘČÍK - HOŘČÍK (KOMBINACE RŮZNÝCH SOLÍ)
Před užitím léčivého přípravku si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.