Fytofontana ViroStop nosní sprej 20 ml

Zdravotnický prostředek

ViroStop nosní sprej je hypertonický roztok určený na prevenci a odstranění příznaků chřipky a nachlazení. Doplňková léčba při rýmě a alergické rinitidě, zároveň slouží na ochranu suché nosní sliznice. více

Produkt není dostupný

ViroStop nosní sprej je hypertonický roztok určený na prevenci a odstranění příznaků chřipky a nachlazení. Doplňková léčba při rýmě a alergické rinitidě, zároveň slouží na ochranu suché nosní sliznice. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Fytofontana ViroStop nosní sprej 20 ml"

Virostop nosní sprej je zdravotnický prostředek ve formě hypertonického roztoku určeného k prevenci a odstranění příznaků chřipky a nachlazení. Obsahuje výtažek z rostliny Cistus creticus, který pokrývá sliznice dutiny nosní ochranným filmem a tím brání vniknutí bakterií a virů do organismu. ViroStop nosní sprej se používá jako prevence a léčba rýmy, zánětu nosní sliznice a vedlejších nosních dutin, je vhodný́ při rýmě i alergické rinitidě, zároveň slouží na ochranu suché nosní sliznice. Napomáhá obnovit funkce nosní sliznice a zlepšuje dýchání nosem.

Použití

  • doplňková léčba při rýmě a alergické rinitidě
  • pomáhá bránit vniknutí bakterií a virů do organismu
  • aktivně čistí nosní dutiny
  • zlepšuje dýchání nosem
  • zvlhčuje, hojí a regeneruje

Přípravek je určen pro dospělé a děti starší 3 let. Preventivně: aplikujte 1-2x denně 1 vstřik do každé nosní dírky. Při akutních potížích: 3x denně 1 vstřik do každé nosní dírky.

Složení

Cistus creticus, Aqua, Dead sea salt, Polysorbat 20, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Aloe Vera extrakt, Oleum menthae pipertae.

Balení obsahuje 20ml roztoku.

Upozornění

Zdravotnický prostředek. Užívejte dle příbalového letáku. Uchovávjete mimo dosah dětí.

Značka Fytofontana
Výrobce FYTOFONTANA
Kód produktu: MD336295
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 3394518
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.