LA ROCHE-POSAY AUTOHELIOS Samoopalovací krém 100ml

Kosmetika

Samoopalovací hydratační gelová péče. více

Produkt není dostupný

Samoopalovací hydratační gelová péče. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"LA ROCHE-POSAY AUTOHELIOS Samoopalovací krém 100ml"

LA ROCHE-POSAY Autohelios Samoopalovací hydratační gelová péče zajišťuje přirozený samoopalovací efekt. Je vhodná pro pokožku, která se nemůže vystavovat slunci nebo osoby hledající jemný opálený nádech pokožky bez UV expozice. Obsahuje Termální vodu z La Roche-Posay, která má zklidňující, zvláčňující a antioxidační účinky. Hydratuje pokožku až po dobu 8 h a dodává jí zdravý jas. Díky dokonale roztíratelné textuře poskytuje přirozený efekt opálení.

Použití:
Nanášejte dle potřeby v závislosti na požadovaném výsledku. Doporučujeme nejdříve aplikovat tělový peeling, následně hydratovat a poté použít samoopalovací mléko. Aplikujte rovnoměrně na obličej a tělo. Dbejte obzvláště na správné rozetření kolem obočí, vlasových kořínků, na loktech a kolenou. Vyhněte se očnímu okolí. Po aplikaci si důkladně umyjte ruce. Tento produkt nechrání před slunečním zářením.

Složení:
AQUA / WATER, DIMETHICONE, GLYCERIN, DIHYDROXYACETONE, C12-15 ALKYL BENZOATE, ISOHEXADECANE, ARACHIDYL, ALCOHOL, PEG-100 STEARATE, DI-C12-13 ALKYL TARTRATE, GLYCERYL STEARATE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, BEHENYL ALCOHOL, C13-14 ISOPARAFFIN, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, LAURETH-7 PENTASODIUM ETHYLENEDIAMINE TETRAMETHYLENE PHOSPHONATE, PHENOXYETHANOL, POLYACRYLAMIDE, THERMUS THERMOPHILLUS FERMENT, PARFUM / FRAGRANCE.

Velikost balení:
100 ml

Výrobce LA ROCHE POSAY
Kód produktu: MD253705
Druh zboží: Kosmetika
Značka: La Roche-Posay
Kód PDK 3433422406629
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.